KINFO: Bayerin trainee-haku käynnissä

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ti Loka 22 17:42:02 EET 2016


Bayerin trainee-haku käynnissä!
http://www.aarresaari.net/ilmoitus-12-23044
[Tulosta]

Tule mukaan vuoden mittaiselle tutkimusmatkalle tutustumaan lääketeollisuuden maailmaan Bayerin Turun tuotantolaitokselle. Palkallinen trainee-tehtävä alkaa kevättalven aikana tammi-helmikuussa ja kestää aina vuoden 2017 loppuun asti!

Ohjelmamme on suunnattu tiedekorkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle opinnoissaan erinomaisesti suoriutuneelle nuorelle - sinulle, jolla on halua menestyä ja kyseenalaistaa vallitsevia toimintatapoja.

Tukenasi ovat tuotantolaitoksemme eri osa-alueiden asiantuntijat ja esimiehet. Tutustut vuoden aikana mm. tuotannon, tekniikan, laadun ja projektinhallinnan kautta laaja-alaisesti toimintaamme Suomessa, ja saat monipuolisen kokonaiskuvan toiminnastamme.

Profiilisi
Sinussa on ennakkoluulottomuutta ja pelottomuutta haastaa niin asiantuntijoitamme kuin esimiehiämme. Lisäksi tiedonjanosi, uteliaisuutesi ja määrätietoisuutesi ovat jo saattaneet kuljettaa sinua moniin kokemuksiin ja hyviin tuloksiin. Bayerilla olemme tehtävästä riippumatta tekemisissä kollegoiden, yhteistyökumppanien ja muiden sidosryhmien kanssa, joten haemme ohjelmaamme henkilöä, jolla on erinomaiset sosiaaliset taidot. Opinnoissasi olet mahdollisesti suuntautunut luonnontieteisiin, tekniikkaan tai farmasiaan, mutta koulutustaustaasi tärkeämpää on aito kiinnostus ja into ottaa ensiaskeleitasi toimialallamme.

Miten haet Trainee-tehtäväämme
Vakuuta meidät lähettämällä hakemuksesi www.bayer.fi -sivujen Meille töihin -kohdan kautta tehtäväkohtaisella (Trainee-haku) hakulomakkeella 7.12.2016 mennessä. Liitä hakemukseesi myös opintosuoritusotteesi. Informoimme sinua prosessin kulusta joulukuun kuluessa!

(Harjoittelupaikka)

Työn luonne: Kokoaikatyö

Harjoittelijoiden määrä: 1

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Kyseessä on palkallinen trainee-tehtävä.

Sijainti: Varsinais-Suomi

Viimeinen hakupäivä: 07.12.2016

Koulutusalavalinta: Ei koulutussidonnainen?
*****************************************'
Viestin välitti:
Jenni Lähdeniemi
Tiedotusvastaava, TYK ry
ajtlah at utu.fi

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20161122/b5282663/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo