KINFO: Kurssi: Industrial Biotechnology, Fermentation, part 1 (2 op)

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
La Marras 22 18:59:38 EEST 2016


?Ferment 2017A


Industrial biotechnology: Fermentation, Part 1


Sign-Up from 17.10.2016, registration closes 1.11.2016, limited to 20 persons from each university.


Course begins 9.1.2017 (week 2).


Turku Academy Research Brewery

Turku University of Applied Sciences

Lemminkäisenkatu 30


For more information and to sign-up in advance, see http://www.abo.fi/institution/coursesbiosci


or contact


Mark Johnson at

finmark45 at icloud.com, subject Ferment2017A

0404821642


Open to TUAS, TY and ÅAU participants

?************************************************'

Viestin välitti:

Jenni Lähdeniemi

Tiedotusvastaava, TYK ry

ajtlah at utu.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20161022/413763d7/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo