KINFO: Kurssi: Industrial Biotechnology, Fermentation, part 1 (2 op)
TYK ry tiedotus
tiedotus at tykry.fi
La Marras 22 18:59:38 EEST 2016
?Ferment 2017A
Industrial biotechnology: Fermentation, Part 1
Sign-Up from 17.10.2016, registration closes 1.11.2016, limited to 20 persons from each university.
Course begins 9.1.2017 (week 2).
Turku Academy Research Brewery
Turku University of Applied Sciences
Lemminkäisenkatu 30
For more information and to sign-up in advance, see http://www.abo.fi/institution/coursesbiosci
or contact
Mark Johnson at
finmark45 at icloud.com, subject Ferment2017A
0404821642
Open to TUAS, TY and ÅAU participants
?************************************************'
Viestin välitti:
Jenni Lähdeniemi
Tiedotusvastaava, TYK ry
ajtlah at utu.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20161022/413763d7/attachment.html>
Lisätietoja postituslistasta Kinfo