KINFO: Osallistu aistinvaraisiin arviointeihin

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
La Marras 22 18:46:55 EEST 2016


Osallistu marjojen aistinvaraisiin arviointeihin!

Turun yliopiston elintarvikekemian ja elintarvikekehityksen yksikön tutkimuksessa selvitetään suomalaisten marjojen laatuun vaikuttavia tekijöitä. Etsimme osallistujia arvioimaan marjanäytteiden ominaisuuksia. Koulutuksia järjestetään 2-3 kertaa (60 min/kerta) ja arviointeja neljä kertaa (20 min/kerta). Kaikille kerroille tulee osallistua.

Koulutukset ja arvioinnit järjestetään marraskuun aikana Arcanumin 2. kerroksen aistilaboratoriossa, Vatselankatu 2. Ensimmäinen koulutus on 7.11.

Aikaisempaa kokemusta arvioinneista ei tarvita.

Ilmoittaudu tutkimukseen ja valitse sinulle sopivat ajat tämän linkin kautta:
https://goo.gl/forms/kZX79HkM12SunUmN2

Saat vahvistuksen sähköpostiisi sinulle varatuista ajoista.

Opiskelijat (FM-, DI- tai kandivaiheessa) voivat saada osallistumisesta opintosuorituksen (1 op) kirjoittamalla oppimispäiväkirjaa. Lisätietoja oppimispäiväkirjasta tai tutkimuksesta voit kysyä Oskar Laaksoselta (osanla at utu.fi<mailto:osanla at utu.fi>).

Terveisin
Mika Virtanen (mpvirt at utu.fi?<mailto:mpvirt at utu.fi>)
Elintarvikekemia ja elintarvikekehitys, Biokemian laitos
-------

You're invited to take part in a sensory evaluation of berry samples!

The research in the Food Chemistry and Food Development unit in the University of Turku focuses on the factors affecting the quality of Finnish berries. We're looking for participants to evaluate attributes of berry samples. There will be 2-3 trainings (60 min each) and four evaluations (20 min each). You must participate in all the sessions.

The trainings and evaluations will be held during November at the sensory lab of Arcanum (Vatselankatu 2), on the 2nd floor. The first training session is on 7.11.

No previous experience is required.

To sign up for the study and choose the times most suitable for you, please use the following link:
https://goo.gl/forms/kZX79HkM12SunUmN2

You will receive a response to confirm your evaluation times to the email address provided.

Students (MSc, MSc tech or bachelor level) can get credits (1 ect) for participating in the evaluations by making a learning diary. More information about the learning diary or the study from Oskar Laaksonen (osanla at utu.fi<mailto:osanla at utu.fi>).

Best regards,
Mika Virtanen (mpvirt at utu.fi<mailto:mpvirt at utu.fi>)
Food Chemistry and Food Development?, Department of Biochemistry?

**********************************************************

Viestin välitti:

Jenni Lähdeniemi

Teidostusvastaava, TYK ry

ajtlah at utu.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20161022/c64a72ec/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo