KINFO: Koehenkilöitä kuuntelukokeeseen

Jenni Lähdeniemi ajtlah at utu.fi
Pe Kesä 3 12:26:46 EEST 2016


Haemme vapaaehtoisia henkilöitä kokeeseen, jossa kuunnellaan ja arvioidaan erilaisia ääniä. Äänet eivät ole voimakkaita, eikä kuulovaurioriskin tai pelästymisen vaaraa ole olemassa.
 
Koe kestää kokonaisuudessaan noin 2 tuntia. Aloitusajankohtia tarjotaan klo 08.30 ja 14.30 väliltä.
 
Tutkimuspaikka: Turun ammattikorkeakoulun sisäympäristölaboratorio, Lemminkäisenkatu 14–18 B, Turku, 6. kerros (DataCity B-rappu).

Korvaukseksi vaivasta kokeen suorittaneelle tarjotaan 20 euron arvoinen lahjakortti, jonka voi käyttää S-ketjuun kuuluvissa myymälöissä tai ravintoloissa.

Voit osallistua tutkimukseen, jos:
·         äidinkielesi on suomi
·         olet 20–40-vuotias
·         kuulokykysi on mielestäsi normaali eikä sinulla ole todettu kuulovammaa tai muuta kuulokykyyn liittyvää haittaa
 
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen kuuntelu at turkuamk.fi
 
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, syntymävuotesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostitse kuittauksen pääsystäsi tutkimukseen sekä listan koepäivistä, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajankohdan ja tarkemmat ohjeet.
 
Tämä koe liittyy Anojanssi-tutkimusprojektiin, jossa tutkitaan, miten melua pitäisi mitata, jotta mittaustulos edustaisi äänen koettua äänekkyyttä tai häiritsevyyttä. Projekti kestää 1.1.2016–31.8.2018. Projektia rahoittavat Tekes, Turun ammattikorkeakoulu, ympäristöministeriö, sosiaali- ja terveysministeriö sekä yhteistyöyritykset.
 
Ystävällisin terveisin
 
Petra Virjonen
tutkija, FM
Turun ammattikorkeakoulu
kuuntelu at turkuamk.fi
********************************************
Viestin välitti:
Jenni Lähdeniemi
Teidotusvastaava, TYK ry