KINFO: Lääkiksen vaihtareilla majoittajaksi?

Jenni Lähdeniemi ajtlah at utu.fi
Ti toukokuu 31 20:56:25 EEST 2016


Hei,

Lääketieteellisessä tiedekunnassa kuukauden vaihtoja organisoiva järjestö FiMSIC ei ole saanut tarpeeksi asuntoja  saapuville vaihto-oppilaille lääkiksen sisältä, joten ajattelin pyytää poikkitieteellistä apua. Meillä opinnot alkavat jo elokuun alussa mikä hankaloittaa asuntojen saantia. Tästä syystä meiltä puuttuu vielä sekä elo- että syyskuulta  kummaltakin kuukaudelta kaksi asuntoa. 

Kaikki saapuvat vaihtarit ovat lääketieteen opiskelijoita ja viipyvät Suomessa yhden kuukauden. Majoitamme heidät mieluiten jonkun paikallisen opiskelijan kämppikseksi tai vaihtoehtoisesti asumaan itsenäisesti tai yhdessä toisen vaihtarin kanssa tyhjilleen jäävässä asunnossasi.

Yhden kuukauden majoituksesta majoittajalle maksetaan 150e per vaihtari. (Omien mahdollisuuksien mukaan voi toki majoittaa useammankin henkilön)

Asunnolla ei ole muita vaatimuksia kuin se, että vaihtarille on löydyttävä sänky ja petivaatteet. (Myös vuodesohva käy)
Vaihtarilla ei siis tarvitse välttämättä olla omaa huonetta, sillä pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat henkilöt samaan asuntoon. Suurin osa vaihtareista saapuu jo muutaman päivän edellisen kuun puolella terveystestien vuoksi. 
FiMSICin vaihtovirkailijat tekevät asuntoon alku- ja lopputarkastuksen ja ohjeistavat vaihtaria käytännön asioissa.
Jokaiselle vaihtarille on valittu myös kummi joka toimii vaihtarin henkilökohtaisena apuna ja on yhteydessä myös majoittajaan. 

Majoittajaa vielä tarvitsevat: 

ELOKUU
Francesco Sieni Miceli, mies, Italia
Cholubek Michal, mies, Puola

SYYSKUU
Abdelrahim Mohamed, mies, Sudan
Steiner Kristina, nainen, Kroatia

Olisimme todella kiitollisia jos voit auttaa ja majoittaa edes yhden vaihtarin. Otathan mahdollisimman pian yhteyttä, jos voit ryhtyä majoittajaksi.

 Terveisin,
 
Laura Lehtonen 
lamaleh at utu.fi 

 FiMSIC:in paikallinen tutkimusvaihtovirkailija ja asuntovastaava
*****************************************************************
Viestin valitti
Jenni Lahdeniemi
Tiedotusvastaava, TYK ry