KINFO: Haku Tyhe-opintoihin

Jenni Lähdeniemi ajtlah at utu.fi
To toukokuu 19 14:39:23 EEST 2016


Hyvä maisteriopiskelija,
 
haku työelämävalmiuksia edistäviin Tyhe-opintoihin (työelämän ja henkilöstöasioiden opintokokonaisuus) on käynnissä 20.5.2016 klo 16.00 asti. Opintokokonaisuus on tarkoitettu kaikkien tiedekuntien opiskelijoille sekä Åbo Akademin opiskelijoille ja se tarjoaa osaamista omaa oppiainetta laajemmin.
 
Monitieteisessä opintokokonaisuudessa paneudutaan muun muassa työhyvinvointiin, työoikeuden perusteisiin, työmarkkinoihin ja työpolitiikkaan, johtamiseen, henkilöstöjohtamiseen, aikuiskoulutukseen sekä ICT-työelämävalmiuksiin. Opettajat tulevat eri tiedekunnista, Åbo Akademista sekä Työterveyslaitokselta. Lisäksi opiskelijoiden erityisesti arvostamaa työelämärelevanssia tuovat vierailuluennoitsijat muusta työelämästä. Opintojen laajuus on min 25 opintopistettä ja kokonaisuuden suorittamisesta saat erillisen diplomin, jota arvostetaan työelämässä.
 
 
Turun yliopiston työtieteiden keskus, TCLS on järjestänyt opintokokonaisuuden vuodesta 2009 alkaen ja se on ollut erittäin suosittu kaikkien tiedekuntien opiskelijoiden keskuudessa. Opintokokonaisuuden voi suorittaa 1-2 vuodessa muiden opintojen rinnalla.
 
Hakuohjeet ja lisätietoja löydät osoitteesta www.utu.fi/tyhe tai sähköpostitse osoitteesta tyhe at utu.fi. Sähköinen hakulomake aukeaa tästä 

https://mail.utu.fi/owa/redir.aspx?REF=yVpLTjMVOgwdLvFVykJi9IurAhxAF3Bp550XZ89gMKaDp4YD2n_TCAFodHRwczovL3d3dy53ZWJyb3BvbHN1cnZleXMuY29tL1MvREIwQUZBNTdEMUVGNzBGMy5wYXI.
******************************
Viestin välitti:
Jenni Lähdeniemi
Tiedotusvastaava, TYK ry