KINFO: HybridiSpeksi hakee käsikirjoittajia

Jenni Lähdeniemi ajtlah at utu.fi
Pe toukokuu 6 01:02:17 EEST 2016


Tule mukaan käsikirjoittamaan seuraavaa HybridiSpeksiä!
 
HybridiSpeksi jatkaa voittokulkuaan taas ensi vuonna! Kaikki matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan alaiset ainejärjestöt kattava HybridiSpeksi tulee olemaan jälleen yksi opiskeluvuoden kiistattomia kohokohtia! 
 
Oletko teatteri-ihmisiä? Kenties harrastat tai olet harrastanut teatteria? Olet ehkä myös saanut vaikuttaa käsikirjoittamiseen ja näytelmän juonen kulkuun? Käsikirjoitustiimin on tarkoitus työstää speksin käsikirjoitusta kevään ja kesän aikana.
 
Jos sinulla on kiinnostusta tulla käsikirjoittamaan esitystä ja jatkamaan HybridiSpeksin voittokulkua, lähetä viestiä osoitteeseen hallitus at hybridispeksi.fi Kerro viestissäsi mahdollinen teatteri-/kirjoitustaustasi ja perustelut miksi haluat mukaan. Aiempi kokemus teatterista ja/tai käsikirjoittamisesta ei ole edellytys hakea tiimiin, mutta katsotaan projektin eduksi.

Onko speksi käsitteenä vieras? Kyseessähän on interaktiivinen musiikki- ja tanssinumeroilla höystetty opiskelijateatteri. Katsoja voi koska vain huutaa ”Omstart!”, jolloin meneillään oleva kohtaus/repliikki/tanssi/musiikkinumero esitetään uudestaan improvisoiden. Huutoa voidaan myös höystää teemalla tai määreellä, esimerkiksi: "Omstart, Game of thrones" tai "Omstart, venäjäksi" jolloin  yleisön ehdotus otetaan huomioon improssa. 

Kuluneena lukuvuotena HybridiSpeksi toi lavalle melkoisen jännitysnäytelmän ja vahvisti asemaansa muiden Turun speksien joukossa. Tule mukaan tekemään seuraavasta aina vain edeltäjiään parempi!

Speksiterveisin,
HybridiSpeksi ry:n hallitus
**************************************
Viestin välitti:
Jenni Lähdeniemi,
Teidotusvastaava, TYK ry