KINFO: Osallistu omenamakeisten arviointiin

Jenni Lähdeniemi ajtlah at utu.fi
To Maalis 10 15:22:55 EET 2016


Tule mukaan arvioimaan omenamakeisia!

Etsimme osallistujia omenamarmeladien ominaisuuksien aistinvaraiseen arviointiin. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta makeisten arvioinnista. Arvioinnin kesto on noin 30 minuuttia ja se on suoritettavissa sekä suomen- että englanninkielisenä.

Arviointi on osa syventäviä harjoitustöitäni ja liittyy Biokemian laitoksella käynnissä olevaan tutkimukseen.
Arvioinnit järjestetään 16.-18.3.2016 Turun yliopistolla (Vatselankatu 2) aistinvaraisen arvioinnin laboratoriossa (huone 221 Arcanumin 2. kerroksessa). Mahdollisuus arviointiin on puolen tunnin välein aikavälillä 9.00-16.00. Arviointi on kertaluonteinen, minkä jälkeen saat vaivannäöstäsi pienen tuotepalkkion.

Ilmoittaudu arviointeihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hptulo at utu.fi. Kerrothan ilmoittautuessasi etu- ja sukunimesi, sekä toivomuksesi arviointiajankohdasta.
Kiinnostuksen ja kysymysten herätessä, otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Tervetuloa!

Pauliina Tuloisela 
hptulo at utu.fi
**********************************************************
Viestin välitti:
Jenni Lähdeniemi
Tiedotusvastaava, TYK ry