KINFO: Vuoden 2016 kunnianauhat

Risto Jokinen rioljo at utu.fi
To Maalis 10 14:45:49 EET 2016


Hei!

Kuohuviinitanssijaiset lähenevät uhkaavasti ja on siis aika jälleen miettiä kunnianauhojen saajia. Yhdistyksen kunniaohjesääntö määrää kunnianauhoista seuraavasti:

Kunnianauha voidaan myöntää aktiivisesti ainejärjestötoimintaan osallistuneille jäsenille. Kunnianauhojen myöntämisestä päättää hallitus enemmistöpäätöksellä jäsenistön tekemien esitysten perusteella. Kunnianauhat jaetaan vuosijuhlilla. Esitykset myönnettävistä kunnianauhoista tehdään hallituksen linjaamana aikana, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen vuosijuhlien tai kuohuviinitanssiaisten järjestämistä

Yhdistyksen kunnianauha on 30 mm leveä. Nauhan värit ovat kultainen, punainen ja musta. Nauhan raidat ylhäältä alaspäin ovat 2 mm punainen raita, 2 mm kultainen raita, 15 mm pu-nainen raita, 9 mm musta raita ja 2 mm punainen raita. Kunnianauhan kantamisessa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa TYY:n ohjesääntöä tunnuksista ja huomionosoituksista.

Linkistä http://tyk-ry.utu.fi/kunniaohjesaanto/ pääsee tutustumaan kunniaohjesääntöön kokonaisuudessaan.

Nyt olisi aika ehdottaa hallitukselle kunnianauhojen saajia perusteluineen torstaihin 31.3. asti. Perustelemattomat ehdotukset hylätään suoraan. Ehdotukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen rioljo at utu.fi. Kunnianauhojen saajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti ja nauhat jaetaan TYK ry:n 81. vuoden kunniaksi järjestettävissä kuohuviinitanssiaisissa.

Kunniallisin terveisin
Risto Jokinen
Puheenjohtaja, TYK ry

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20160310/c9c95a3c/attachment.html