KINFO: Koehenkilöitä haetaan

Jenni Lähdeniemi ajtlah at utu.fi
Ti Helmi 16 08:29:24 EET 2016


MUISTIHARJOITTELUA KOTONA OMALLA TIETOKONEELLASI – OLISITKO SINÄ SOPIVA KOEHENKILÖ?

Olemme suorittamassa tutkimusta, jonka tarkoituksena on selvittää kielellisen muistin harjoittelun vaikutuksia kielellisiin taitoihin. Osallistumiseen kuuluu alku- ja loppumittauksen lisäksi 4 viikkoa tietokonepohjaista kotiharjoittelua jota tulisi tehdä 4 kertaa viikossa 30 minuuttia kerrallaan. Tutkimuspäivät ja -ajat voidaan sopia joustavasti. Alku- ja loppumittaukset sekä kotiharjoittelu kestävät yhteensä n. 12 tuntia ja siitä maksetaan 70 euron verollinen palkkio. 

Etsimme tutkimukseen suomenkielisiä yliopisto-opiskelijoita joilla ei ole vakavia neurologisia tai psykiatrisia sairauksia/tiloja, eikä myöskään todettu keskittymis-, luki- tai oppimisvaikeutta. Lisäksi osallistujilla tulisi olla oman internetiin kytketyn kannettavan tietokoneen tai pöytätietokoneen käyttömahdollisuus koko harjoittelujakson ajan. Alku- ja loppumittaukset suoritetaan Åbo Akademin tiloissa Turussa (Vänrikinkatu 3 A).

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan tutkimukseen, ota mahdollisimman pian yhteyttä tutkimuksen yhteyshenkilöön sähköpostitse tai puhelimitse. Pyrimme aloittamaan tutkimuksen ensimmäisten koehenkilöiden kanssa jo viikolla 8, mutta rekrytointi jatkuu muutaman viikon ajan.

Lisätietoja ja yhteydenotot:
 Daniel Fellman, tohtoriopiskelija, sähköposti: daniel.fellman at abo.fi
 Åbo Akademin psykologian yksikkö
 Puhelinnumero: 050 528 9450

*************************************************************
Viestin välitti:
Jenni Lähdeniemi
Tiedotysvastaava, TYK ry