KINFO: Tervetuloa jauhelihapihvien aistinvaraisiin arviointeihin

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
Pe Joulu 4 18:57:46 EET 2015


Hei!

Tervetuloa osallistumaan jauhelihapihvien aistinvaraiseen arviointiin.

Sinua pyydetään arvioimaan erilaisten jauhelihapihvien aistittavia ominaisuuksia. Arviointi kestää noin 20–30 minuuttia. Aiempaa kokemusta aistinvaraisesta arvioinnista ei tarvita. Sinun tarvitsee osallistua arviointeihin vain kerran.

Arvioinnin lopussa voit ilmoittaa halukkuutesi liittyä tutkimuksen ensi vuoden alkupuolella alkavan seuraavan vaiheen koulutettavaan raatiin.
Arviointi on osa pro gradu -työni kokeellista osuutta ja liittyy Suomen Akatemian rahoittamaan tutkimushankkeeseen (nro 267 698).

Arviointeja järjestetään tasatunnein klo 9–16 välillä seuraavina päivinä:
7.-8.12.2015, Arcanum, Vatselankatu 2, 2. krs "Aistilaboratorio"

Ilmoittaudu osoitteessa bit.ly/pihvi2015<http://bit.ly/pihvi2015>.
Saat vahvistusviestin sähköpostitse ajastasi, kun se on varattu.

Kysymyksiä voit kysyä ilmoittautumislomakkeessa tai sähköpostilla.


Terveisin,

Mika Virtanen (mpvirt at utu.fi<mailto:mpvirt at utu.fi>)

ETT, dosentti Antti Knaapila (antti.knaapila at utu.fi<mailto:antti.knaapila at utu.fi>)
FT Oskar Laaksonen (oskar.laaksonen at utu.fi<mailto:oskar.laaksonen at utu.fi>)

Tervetuloa!

-------------------------------------

Hi!

You are invited to take part in a sensory evaluation of ground meat patties.

In the evaluations, you will be asked to rate the sensory properties of different ground meat patty samples. The evaluation takes approximately 20–30 minutes. No prior experience of sensory evaluations is required. You only need to participate once.

At the end of the evaluation, you can indicate your willingness to join a trained jury for the next phase of the study, which starts at the beginning of the next year.
The evaluations are a part of my master’s thesis as well as a research project funded by The Academy of Finland (No. 267 698)

The evaluations will be held between 9–16 on the hour during these days:
7.–8.12.2015, Arcanum, Vatselankatu 2, 2nd floor "Aistilaboratorio"

Please sign up for the evaluation at bit.ly/pihvi2015<http://bit.ly/pihvi2015>.
You will receive a confirmation e-mail of your evaluation time.

You can send questions on the registration form or by e-mail.


Best Regards

Mika Virtanen (mpvirt at utu.fi<mailto:mpvirt at utu.fi>)

ETT Antti Knaapila (antti.knaapila at utu.fi<mailto:antti.knaapila at utu.fi>)
FT Oskar Laaksonen (oskar.laaksonen at utu.fi<mailto:oskar.laaksonen at utu.fi>)

Welcome!

---

Viestin välitti:

Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20151204/93f7ca23/attachment.html