<html dir="ltr">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1252">
<style type="text/css" id="owaParaStyle"></style>
</head>
<body fpstyle="1" ocsi="0" data-pinterest-extension-installed="sa1.37.01">
<div style="direction: ltr;font-family: Tahoma;color: #000000;font-size: 10pt;"><font face="Arial"><font size="2">Hei!</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
Tervetuloa osallistumaan&nbsp;</font><font size="2"><b>jauhelihapihvien aistinvaraiseen arviointiin</b></font><font size="2">.</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
Sinua pyydetään arvioimaan erilaisten jauhelihapihvien aistittavia ominaisuuksia. Arviointi kestää noin&nbsp;</font><font size="2"><b>20–30 minuuttia</b></font><font size="2">. Aiempaa kokemusta aistinvaraisesta arvioinnista ei tarvita. Sinun tarvitsee osallistua
 arviointeihin vain kerran.</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
Arvioinnin lopussa voit ilmoittaa halukkuutesi liittyä tutkimuksen ensi vuoden alkupuolella alkavan seuraavan vaiheen koulutettavaan raatiin.</font><font size="2"><br>
Arviointi on osa pro gradu -työni kokeellista osuutta ja liittyy Suomen Akatemian rahoittamaan tutkimushankkeeseen (nro 267 698).</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
Arviointeja järjestetään tasatunnein&nbsp;</font><font size="2"><b>klo 9–16 välillä</b></font><font size="2">&nbsp;seuraavina päivinä:</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><b>7.-8.12.2015</b></font><font size="2">, Arcanum, Vatselankatu 2, 2. krs &quot;Aistilaboratorio&quot;</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
Ilmoittaudu osoitteessa&nbsp;</font><a href="http://bit.ly/pihvi2015" target="_blank"><font size="2">bit.ly/pihvi2015</font></a><font size="2">.</font><font size="2"><br>
Saat vahvistusviestin sähköpostitse ajastasi, kun se on varattu.</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
Kysymyksiä voit kysyä ilmoittautumislomakkeessa tai sähköpostilla.</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
Terveisin,</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
Mika Virtanen (</font><a href="mailto:mpvirt@utu.fi" target="_blank"><font size="2">mpvirt@utu.fi</font></a><font size="2">)</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
ETT, dosentti Antti Knaapila (</font><a href="mailto:antti.knaapila@utu.fi" target="_blank"><font size="2">antti.knaapila@utu.fi</font></a><font size="2">)</font><font size="2"><br>
FT Oskar Laaksonen (</font><a href="mailto:oskar.laaksonen@utu.fi" target="_blank"><font size="2">oskar.laaksonen@utu.fi</font></a><font size="2">)</font><font size="2"><br>
</font><font size="2"><br>
Tervetuloa!</font></font>
<div><font size="2" face="Arial"><br>
</font></div>
<div><font size="2" face="Arial">-------------------------------------</font></div>
<div><font face="Arial" size="2"><br>
</font><span style="font-family: Arial; font-size: small;">Hi!</span><br>
<font face="Arial" size="2"><br>
</font><font size="2" style="font-family: Arial;">You are invited to take part in a&nbsp;</font><font size="2" style="font-family: Arial;"><b>sensory evaluation of ground meat patties</b></font><font size="2" style="font-family: Arial;">.</font><br>
<font face="Arial" size="2"><br>
</font><font size="2" style="font-family: Arial;">In the evaluations, you will be asked to rate the sensory properties of different ground meat patty samples. The evaluation takes approximately&nbsp;</font><font size="2" style="font-family: Arial;"><b>20–30 minutes</b></font><font size="2" style="font-family: Arial;">.
 No prior experience of sensory evaluations is required. You only need to participate once.</font><br>
<font face="Arial" size="2"><br>
</font><span style="font-family: Arial; font-size: small;">At the end of the evaluation, you can indicate your willingness to join a trained jury for the next phase of the study, which starts at the beginning of the next year.</span><br>
<span style="font-family: Arial; font-size: small;">The evaluations are a part of my master’s thesis as well as a research project funded by The Academy of Finland (No. 267 698)</span><font face="Arial" size="2"><br>
<br>
</font><font size="2" style="font-family: Arial;">The evaluations will be held&nbsp;</font><font size="2" style="font-family: Arial;"><b>between 9–16</b></font><font size="2" style="font-family: Arial;">&nbsp;on the hour during these days:</font><br>
<font size="2" style="font-family: Arial;"><b>7.–8.12.2015</b></font><font size="2" style="font-family: Arial;">, Arcanum, Vatselankatu 2, 2nd floor&nbsp;</font><font size="2" style="font-family: Arial;">&quot;Aistilaboratorio&quot;</font><br>
<font face="Arial" size="2"><br>
</font><font size="2" style="font-family: Arial;">Please sign up for the evaluation at&nbsp;</font><a href="http://bit.ly/pihvi2015" target="_blank" style="font-family: Arial; font-size: 10pt;"><font size="2">bit.ly/pihvi2015</font></a><font size="2" style="font-family: Arial;">.</font><br>
<span style="font-family: Arial; font-size: small;">You will receive a confirmation e-mail of your evaluation time.</span><br>
<font face="Arial" size="2"><br>
</font><span style="font-family: Arial; font-size: small;">You can send questions on the registration form or by e-mail.</span><br>
<font face="Arial" size="2"><br>
<br>
</font><span style="font-family: Arial; font-size: small;">Best Regards</span><br>
<font face="Arial" size="2"><br>
</font><font size="2" style="font-family: Arial;">Mika Virtanen (</font><a href="mailto:mpvirt@utu.fi" target="_blank" style="font-family: Arial; font-size: 10pt;"><font size="2">mpvirt@utu.fi</font></a><font size="2" style="font-family: Arial;">)</font><br>
<font face="Arial" size="2"><br>
</font><font size="2" style="font-family: Arial;">ETT Antti Knaapila (</font><a href="mailto:antti.knaapila@utu.fi" target="_blank" style="font-family: Arial; font-size: 10pt;"><font size="2">antti.knaapila@utu.fi</font></a><font size="2" style="font-family: Arial;">)</font><br>
<font size="2" style="font-family: Arial;">FT Oskar Laaksonen (</font><a href="mailto:oskar.laaksonen@utu.fi" target="_blank" style="font-family: Arial; font-size: 10pt;"><font size="2">oskar.laaksonen@utu.fi</font></a><font size="2" style="font-family: Arial;">)</font><br>
<font face="Arial" size="2"><br>
</font><span style="font-family: Arial; font-size: small;">Welcome!</span><br>
<font face="Arial" size="2"><br>
</font><span style="font-family: Arial; font-size: small;">---</span><br>
<font face="Arial" size="2"><br>
</font><span style="font-family: Arial; font-size: small; background-color: white;">Viestin välitti:</span><br>
<font face="Arial" size="2"><br>
</font><span style="font-family: Arial; font-size: small; background-color: white;">Salli Keinänen</span><br>
<span style="font-family: Arial; font-size: small; background-color: white;">Tiedotusvastaava, TYK ry</span></div>
</div>
</body>
</html>