KINFO: Kutsu aistinvaraiseen arviointiin

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
Mon Nov 16 17:46:18 EET 2015


Moi!

Olet tervetullut osallistumaan aistinvaraisen laadun arviointiin! Arviointi on osa väitöskirjatutkimusta, jossa tarkastellaan marjojen ja marjatuotteiden aistittavaan laatuun vaikuttavia tekijöitä.

Arvioinnissa katsot ja maistat marjamehunäytteitä sekä kerrot meille havaintosi. Sinun tarvitsee osallistua arviointiin vain kerran ja se kestää noin 30 minuuttia. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta aistinvaraisista arvioinneista. Riittää, että olet kiinnostunut maistamaan näytteitä. Testi on suoritettavissa joko suomen- tai englanninkielisenä.

Arvioinnit toteutetaan 25.–27.11.2015 Elintarvikekehityksen aistinvaraisen arvioinnin laboratoriossa (Arcanum, Vatselankatu 2) Biokemian laitoksella Turun yliopistolla. Kulje pääovista ja mene toiseen kerrokseen. Käänny rappusilta vasemmalle ja seuraa nuolia huoneeseen 221 ”Koekeittiö”. Arviointiajat ovat kello 9-16 välillä. Arvioinnista on luvassa pieni palkkio.

Ilmoittaudu seuraavassa osoitteessa:

http://goo.gl/forms/s4K3mWL2JD

Jos sinulla on jotain kysyttävää tutkimuksesta, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Nähdään arvioinnissa!


Terveisin

Maisa Lintala, mailin at utu.fi<mailto:mailin at utu.fi>

Xueying Ma, xueyma at utu.fi<mailto:xueyma at utu.fi>

Oskar Laaksonen, oskar.laaksonen at utu.fi<mailto:oskar.laaksonen at utu.fi>



Hello!

You are welcome to take part in a sensory evaluation! This study is part of a PhD thesis in which the various factors affecting the sensory quality of berries and berry products are investigated.

All you need to do is to look and taste berry juice samples and tell us your perceptions. You need to take part only once and the evaluation time will take approx. 30 minutes of your time. No prior experience about the sensory evaluation of food is needed. You just need to be willing to taste our samples. The evaluation can be done in English or in Finnish.

The sensory evaluation takes place from 25th to 27th of November 2015 at the Sensory Laboratory in Arcanum (Vatselankatu 2), Department of Biochemistry, University of Turku. Enter through the main door and take the stairs to the 2nd floor. Follow the arrows left to room 221 “Koekeittiö”. The evaluations are organized between 9.00-16.00. You will receive a small reward from the evaluation.

Sign up for the evaluation by filling this form:

http://goo.gl/forms/s4K3mWL2JD

You will receive an email (to the address you gave in the form) to confirm you the time that is reserved for you.

If you have any questions about the evaluation, don’t hesitate to contact us.

See you at the evaluation!


Best regards,

Maisa Lintala, mailin at utu.fi<mailto:mailin at utu.fi>

Xueying Ma, xueyma at utu.fi<mailto:xueyma at utu.fi>

Oskar Laaksonen, oskar.laaksonen at utu.fi<mailto:oskar.laaksonen at utu.fi>

---

Viestin välitti:

Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20151116/39bd08bf/attachment-0001.html