KINFO: Arvioijia aistinvaraisiin arviointeihin

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
To Syys 10 11:29:36 EEST 2015


Hello,

You are welcome to take part in a sensory test! This study is part of my PhD thesis where I investigate various factors affecting the sensory quality of berries and berry products.

All you need to do is to taste samples and tell us your perceptions. You will need to take part only once and the evaluation session takes approx. 30 minutes of your time. No prior experience about the sensory evaluation of foods is needed. We have Finnish and English version available for this test. And we would like you to join this test!

The sensory evaluation takes place from 22th to 24th September 2015 at the Sensory Laboratory in Arcanum (Vatselankatu 2), Department of Biochemistry, University of Turku.

Optional times for testing:
Tuesday 22 9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 or 15.00
Wednesday 23 9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 or 15.00
Thursday 24 9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 or 15.00

You can choose the suitable times for each day and send them to Xueying (xueyma at utu.fi). If you have some further question about the study, please don't hesitate to contact Xueying (xueyma at utu.fi) or University Lecturer Oskar Laaksonen (oskar.laaksonen at utu.fi).

Welcome!

Best regards,
Xueying
Food Development

___________________________________________________________________________

Hei!

Osallistu aistinvaraisen laadun tutkimukseen! Tutkimus on osa Elintarvikekehityksellä käynnissä olevaa väitöskirjatutkimusta, jossa tarkastellaan marjojen ja marjatuotteiden aistittavaan laatuun vaikuttavia tekijöitä.

Sinun tarvitsee vain maistaa näytteitä ja kertoa meille havaintosi. Sinun tarvitsee osallistua vain kerran ja arviointi vie noin 30 minuuttia. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta aistinvaraisista arvioinneista. Riittää vain että olet kiinnostunut maistamaan näytteitä! Testi on suoritettavissa joko englanninkielisenä tai suomenkielisenä.

Arvioinnit toteutetaan  22-24  syyskuuta 2015 Elintarvikekehityksen aistinvaraisen arvioinnin laboratoriossa (Arcanum, Vatselankatu 2) Biokemian laitoksella Turun yliopistolla.

Vaihtoehtoisia aikoja ovat:
Tiistai 9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 or 15.00
Keskiviikko 9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 or 15.00
Torstai 9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 or 15.00

Valitse yllä olevista ajoista sinulle sopivimmat ja ilmoita ne sähköpostilla Xueyingille (xueyma at utu.fi; englanniksi) tai yliopisto-opettaja Oskar Laaksoselle (oskar.laaksonen at utu.fi; suomeksi). Jos sinulle on kysyttävää tutkimuksesta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Tervetuloa!

Terveisin,
Xueying
Elintarvikekehitys

---

Viestin välitti:

Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20150910/884280cb/attachment.html