<html dir="ltr">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<style type="text/css" id="owaParaStyle"></style>
</head>
<body fpstyle="1" ocsi="0">
<div style="direction: ltr;font-family: Tahoma;color: #000000;font-size: 10pt;"><font face="Arial">Hello,<br>
<br>
You are welcome to take part in a sensory test! This study is part of my PhD thesis where I investigate various factors affecting the sensory quality of berries and berry products.<br>
<br>
All you need to do is to taste samples and tell us your perceptions. You will need to take part only once and the evaluation session takes approx. 30 minutes of your time. No prior experience about the sensory evaluation of foods is needed. We have Finnish
 and English version available for this test. And we would like you to join this test!&nbsp;<br>
<br>
The sensory evaluation takes place from 22th to 24th September 2015 at the Sensory Laboratory in Arcanum (Vatselankatu 2), Department of Biochemistry, University of Turku.<br>
<br>
Optional times for testing:<br>
Tuesday 22<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 or 15.00<br>
Wednesday 23<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 or 15.00<br>
Thursday 24<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 or 15.00<br>
<br>
You can choose the suitable times for each day and send them to Xueying (xueyma@utu.fi). If you have some further question about the study, please don't hesitate to contact Xueying (xueyma@utu.fi) or University Lecturer Oskar Laaksonen (oskar.laaksonen@utu.fi).&nbsp;<br>
<br>
Welcome!<br>
<br>
Best regards,<br>
Xueying<br>
Food Development<br>
<br>
___________________________________________________________________________<br>
<br>
Hei!<br>
<br>
Osallistu aistinvaraisen laadun tutkimukseen! Tutkimus on osa Elintarvikekehityksellä käynnissä olevaa väitöskirjatutkimusta, jossa tarkastellaan marjojen ja marjatuotteiden aistittavaan laatuun vaikuttavia tekijöitä.<br>
<br>
Sinun tarvitsee vain maistaa näytteitä ja kertoa meille havaintosi. Sinun tarvitsee osallistua vain kerran ja arviointi vie noin 30 minuuttia. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta aistinvaraisista arvioinneista. Riittää vain että olet kiinnostunut maistamaan
 näytteitä! Testi on suoritettavissa joko englanninkielisenä tai suomenkielisenä.&nbsp;&nbsp;<br>
</font>
<div><font face="Arial"><br>
</font></div>
<div><font face="Arial">Arvioinnit toteutetaan&nbsp; 22-24&nbsp; syyskuuta 2015 Elintarvikekehityksen aistinvaraisen arvioinnin laboratoriossa (Arcanum, Vatselankatu 2) Biokemian laitoksella Turun yliopistolla.<br>
<br>
Vaihtoehtoisia aikoja ovat:<br>
Tiistai<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 or 15.00<br>
Keskiviikko<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 or 15.00<br>
Torstai<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 or 15.00<br>
<br>
Valitse yllä olevista ajoista sinulle sopivimmat ja ilmoita ne sähköpostilla Xueyingille (xueyma@utu.fi; englanniksi) tai yliopisto-opettaja Oskar Laaksoselle (oskar.laaksonen@utu.fi; suomeksi). Jos sinulle on kysyttävää tutkimuksesta, älä epäröi ottaa yhteyttä
 meihin.<br>
&nbsp;&nbsp;<br>
Tervetuloa!&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br>
<br>
Terveisin,<br>
Xueying&nbsp;<br>
Elintarvikekehitys &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;</font></div>
<div><font face="Arial"><br>
</font></div>
<div>
<div style="margin-top: 0px; margin-bottom: 0px;"><span style="font-size: 13.32px;"><font face="Arial">---</font></span></div>
<div style="margin-top: 0px; margin-bottom: 0px;"><span style="font-size: 13.32px;"><font face="Arial"><br>
</font></span></div>
<div style="margin-top: 0px; margin-bottom: 0px;"><span style="font-size: 13.32px;"><font face="Arial">Viestin välitti:</font></span></div>
<div style="margin-top: 0px; margin-bottom: 0px;"><span style="font-size: 13.32px;"><font face="Arial"><br>
</font></span></div>
<div style="margin-top: 0px; margin-bottom: 0px;"><span style="font-size: 13.32px;"><font face="Arial">Salli Keinänen</font></span></div>
<div style="margin-top: 0px; margin-bottom: 0px;"><span style="font-size: 13.32px;"><font face="Arial">Tiedotusvastaava, TYK ry</font></span></div>
<div style="margin-top: 0px; margin-bottom: 8pt;"></div>
</div>
</div>
</body>
</html>