KINFO: Piltti- ja fuksibileet 27.8.

Susanna Hakala suemhak at utu.fi
La Elo 22 22:38:27 EEST 2015


Nyt on koittanut se hetki, jota on koko kesä odotettu! Uudet piltit ja fuksit ovat juuri saapuneet kaupunkiin ja vanhat tutut palailevat takaisin yliopistoelämään.

Luentosalit ja tenttikirjapinot odottavat, mutta kuten aina, sellaisten ikävien velvollisuuksien unohtamiseen paras paikka on tietenkin opiskelijabileet! Ja kukapa osaisi opastaa fuksit ja piltit paremmin bileiden hilpeään maailmaan kuin juhlimisen kiistattomat asiantuntijat: teekkarit ja kemistit ;)

Tästä eivät bileet paljon parane, koska sisäänpääsy maksaa vaivaiset 2 euroa ja nopeimmille on luvassa bileiden teemaan sopiva haalarimerkki. Lisäksi tuutorit, jotka tuovat mukanaan viisi (5) pilttiään tai fuksiaan, pääsevät sisään ilmaiseksi!

Vedä siis haalarit jälleen jalkaan (jos sinulla sellaiset jo on) ja tule tutustumaan tuoreisiin pikku opiskelijanalkuihin heti ensimmäisissä bileissä sekä moikkaamaan niitä kavereita, joita et ole kesän aikana nähnyt tai hankkimaan uusia tuttavuuksia, jos olet vanhoihin jo kyllästynyt.

Nähdään Vegasissa 27.8. klo 22.00 alkaen! Bileet teille tarjoaa Digit, Nucleus ja TYK

Bileiden Facebook event: https://www.facebook.com/events/1479348665699249/


-------------------------------------------------------------------------------

New freshmen have arrived to the city and that's definitely a reason to throw a party! Come to check how the coolest university students party in Turku and get to know new awesome people!

Tickets cost only 2 euros and tutors with five or more freshmen with them get in for free.

See you at Vegas at 10 pm on Thursday 27.8.! Party is organized by student organizations Digit, Nucleus and TYK


Bileterveisin
Susanna Hakala
Tapahtumavastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20150822/9789673e/attachment.html