KINFO: Kastajaiset ja jääräsauna

Marjaana Parikainen mmppar at utu.fi
La Elo 23 15:06:33 EEST 2014


Biokemian, kemian ja biotekniikan uusille opiskelijoille järjestetään maanantaina 1.9. perinteiset kastajaiset. Tapahtuma alkaa uusille opiskelijoille tarkoitetulla rastikierroksella klo 17 Arcanumilta. Jatkopaikkana on Turun rikospoliisien maja Turila Ruissalossa. Turilaan pääsee joukkoliikenteen bussilla numero 8 (Honkapirtin pysäkki).

Jääräsauna pidetään Turilassa klo 18-21. Tämän jälkeen saunatila on varattu pilteille/fukseille ja tuutoreille, mutta muuten Turilaan saa jäädä grillailemaan ja tutustumaan uusiin opiskelijanalkuihin. Ensisijaisesti ilta on kuitenkin tarkoitettu uusille opiskelijoille, ja vanhempien opiskelijoiden tulee osata käyttäytyä sen mukaisesti!

Turilasta pois on järjestetty yhteiskuljetus, joka kustantaa 2€/hlö (varaathan tasarahan!). Bussi kiertää reitin Turila-keskusta-yliopisto kahdesti, ja ensimmäinen kuljetus lähtee klo 01.30. Pilteillä/fukseilla ja tuutoreilla on etuoikeus bussikuljetuksiin, joten kannattaa varautua siihen, että busseissa on täyttä. Viimeinen joukkoliikenteen bussi Turilasta keskustaan lähtee Honkapirtin pysäkiltä klo 00.04.

Hyvää syksyn alkua toivottaen,
Marjaana Parikainen
TYK ry:n piltti- ja tuutorivastaava
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20140823/0c747969/attachment.html