KINFO: Aistinvaraiseen tutkimukseen haetaan osallistujia

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
Mon Apr 14 19:50:13 EEST 2014


***In English below***

Haluatko olla osana aistinvaraista tutkimusta?

Osallistu mehuja koskeviin aistinvaraisiin arviointeihin!

Osallistuminen vie noin 15-20 minuuttia, ja riittää, kun kerrot mielipiteesi.

Arviointeja suoritetaan kolmena päivänä kahdessa eri paikassa:

torstaina 24.4. Arcanumin aistinvaraisessa laboratoriossa (2. kerros)
perjantaina 25.4. Arcanumin aistinvaraisessa laboratoriossa (2. kerros)
maanantaina 28.4. Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa (Pharmacity 5. kerros)

Mehuja voi tulla arvioimaan minä tahansa yllä mainituista päivistä kello 9-16, aikoja on aina puolen tunnin välein.

Ilmoitathan osallistumisestasi sähköpostilla tai soittamalla:
Aleksi uusitupa, amjuus at utu.fi
Arcanumin aistilaboratorio (02) 333 6882

Lisätietoa antavat:
Mika Kaimainen, mika.kaimainen at utu.fi, (02) 333 6871
Oskar Laaksonen, oskar.laaksonen at utu.fi, (02) 333 6875


***In English***

Would you like to be part of sensory research?

Participate in sensory evaluation of juices!

Evaluation takes about 15-20 minutes, and you only need to tell your opinion.

Evaluations are carried out on three days at two locations:

Thursday 24.4. Sensory laboratory of Arcanum (2nd floor)
Friday 25.4. Sensory laboratory of Arcanum (2nd floor)
Monday 28.4. Functional Foods Forum (Pharmacity 5th floor)

You can come to evaluate juices on any of the mentioned days between 9 am and 4 pm, there are times every half an hour.

Please notify your participation by email or by phone:
Aleksi uusitupa, amjuus at utu.fi
Arcanum sensory laboratory (02) 333 6882

For more info, contact:
Mika Kaimainen, mika.kaimainen at utu.fi, (02) 333 6871
Oskar Laaksonen, oskar.laaksonen at utu.fi, (02) 333 6875


---


Viestin välitti:

Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20140414/f9b98c91/attachment.html