KINFO: Koehenkilöitä etsitään toimistojen ääniolosuhdetutkimukseen

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
Mon Apr 14 19:34:32 EEST 2014


Tervetuloa toimistojen ääniolosuhteita käsittelevään tutkimukseen!

Tarvitsemme koehenkilöitä kokeeseen, jossa tutkitaan toimistojen ääniolosuhteita. Koehenkilöltä vaaditaan osallistumista yhtenä päivänä kaiken kaikkiaan noin kolmen ja puolen tunnin mittaiseen kokeeseen. Kokeesta saa palkkioksi 30 euron lahjakortin, jonka voi käyttää S-ryhmään kuuluvissa liikkeissä ja ravintoloissa. Tutkimuspaikkana on Työterveyslaitoksen toimistolaboratorio, joka sijaitsee Datacityssä Turussa (Lemminkäisenkatu 14-18 B, 6. kerros).

Kokeessa tehdään tietokoneella erilaisia tehtäviä, jotka eivät edellytä aiempaa osaamista. Koehenkilöiden tulee täyttää myös lyhyitä tutkimusaiheeseen liittyviä kyselyitä. Kokeeseen rekrytoidaan yhteensä 32 koehenkilöä. Samaan aikaan kokeeseen osallistuu vain yksi koehenkilö.

Voit osallistua tutkimukseen, jos:
olet iältäsi 20­-30-vuotias
äidinkielesi on suomi
sinulla ei ole todettu luki- tai tarkkaavaisuushäiriötä
kuulosi on mielestäsi normaali

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
Henri Leppämäki
Sähköposti: henlepp at utu.fi
Puh: 043 8253192

Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä nimesi, syntymävuotesi, opiskelualasi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Saat sähköpostitse kuittauksen pääsystäsi tutkimukseen, listan koepäivistä, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajankohdan ja tarkemmat ohjeet.

Tutkimus on osa Työterveyslaitoksen, Tampereen teknillisen yliopiston ja Turun yliopiston yhteistä hanketta. Tutkimusta johtaa vanhempi tutkija Valtteri Hongisto, Työterveyslaitos.

Turussa 14.4.2014
Henri Leppämäki
Tutkimusassistentti, Turun yliopisto


---

Viestin välitti:

Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20140414/ce543e32/attachment.html