KINFO: Badass-sitsit 19.2.!

Susanna Hakala suemhak at utu.fi
Su Helmi 2 17:06:47 EET 2014


KABOOM!!

Tässä ne tulevat, pahaenteiset BADASS-sitsit!

A badass does not try to be a badass or look tough. A badass simply is a badass.

Mutta koska myös karskeimmankin pahiksen on hyvä joskus avata sydäntään (tai ainakin muistuttaa itseään kerran vuodessa sen olemassaolosta), ovat Synapsi, TYK ja IVA päättäneet järjestää mustanpuhuvat yhteissitsit! Voi kyllä! On siis aika kokoontua yhteen punomaan paholaismaisia juonia, näistä sitseistä ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu!

Kovanaamat kokoontuvat Vegasin tiloihin 19.2. klo 18.00. Tähän alamaailman sisäpiiriin lukeutuvat rikollisnerot, elokuvien pahikset, HellsAngelsit, koviakin kovemmat gansterit ja mafiosot sekä kaikki kovanaamat, mukaanlukien opiskelijan kauhut, KELA:n tädit! Alkoholillinen menu kustantaa 14 € ja alkoholiton 10 €, maksu suoritetaan paikanpäällä ennen sitsejä. Koska sitsipaikkana toimii Vegas, ei omia juomia voi tuoda mukana (vilunkipeliä tässä emme suvaitse), MUTTA ei hätää! Alamaailman yhteistyökumppanin elkein Vegas tarjoaa meille sitsien alussa ostettavia erityishalpoja juomalipukkeita hintaan 2,5e, jotka käyvät koko illan, myös jatkobileiden ajan (22-04). Sitsien hintaan sisältyy siis myös jatkobileet ja huikean mahtava haalarimerkki!


Mitä: BADASS-sitsit 19.2. klo 18.00
Missä: Vegas Night Club
Hä: Kaiva sisäinen badass-alteregosi esiin ja sitsaa!
Vero: 14 € / 10 € + narikka (2,5€) (hinta sisältää sisäänpääsyn bileisiin ja haalarimerkin sekä alku-, pää- ja jälkiruoan, ruokajuoman, snapsin ja avecin kahvin/teen kanssa)

Ilmoittautumislinkki pamahtaa sähköpostiisi keskiviikkona 5.2. klo 12.00, joten ole valppaana niin mahdut mukaan alamaailman toimintaan, sillä paikkoja on rajoitetusti! Ainejärjestökiintiö on lähtökohtaisesti 35 henkilöä, mutta jos jonkun ainejärjestön kiintiö ei täyty, mukaan voi päästä vaikka oman järjestön paikat olisivat jo menneet.

Susanna Hakala
TYK ry:n tapahtumavastaava
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20140202/d2aeef80/attachment.html