KINFO: TYYn edustajistovaalit

Venla Kumpulainen venla.kumpulainen at utu.fi
To Marras 3 15:40:02 EEST 2013


TYYn edustajistovaalit lähestyvät – asetu ehdolle!
 
TYYn edustajistovaalien ehdokasasettelu on parhaillaan käynnissä ja jatkuu aina 7.10. asti. Edarivaaleissa kaikki Turun yliopiston opiskelijat saavat äänestää ja asettua ehdolle. Helpoimmin ehdokkaaksi pääsee eri edustajistoryhmien kautta. Olemme tähän sähköpostiin koonnut esittelyitä jo olemassa olevista edustajistovaalilistoista, jotka rekryävät koko ajan lisää ehdokkaita. Jos ehdolle asettuminen kiinnostaa edes vähän, kannattaa lukaista listojen esittelyt läpi! Näiden esittelytekstien lähettäminen on ollut listoille vapaaehtoista, joten muitakin listoja on olemassa ja toisaalta, mikäli sopivaa vaalilistaa ei löydy, sellaisen voi perustaa myös itse.
 
Huom.! Äänestämisestä kannattaa jo nyt huomioida, että voidakseen äänestää, pitää utu-käyttäjätunnuksen olla aktivoitu. Käyttäjätunnuksen aktivoinnin voi jokainen opiskelija tehdä itse osoitteessa http://idm.utu.fi. (Kirjautuminen onnistuu verkkopankkitunnuksilla.)
 
Lisätietoja vaaleista löytyy osoitteesta www.tyy.fi/edustajistovaalit. Myös  edustajistovaalikoordinaattorimme Nuppu Ervasti (nuppu.ervasti at utu.fi) auttaa vaaleihin liittyvissä asioissa.
 
 
* * *
 
Demariopiskelijat - TOSY
 
Lista kokoaa yhteen demarihenkisiä opiskelijoita, jotka arvostavat ylioppilaskuntaa, joka tekee laaja-alaista edunvalvontatyötä, on jäsenistönsä näköinen ja vaikuttaa myös kampusalueen ulkopuolella. Listan taustavoimana on TYYn alayhdistys TOSY ry.
 
Yhteystiedot:
Essi Virtanen (eskvir at utu.fi) 
www.tosy.fi 
www.facebook.com/pages/TOSY/156418661055434 
 
* * *
 
Eduxi
 
Eduxi on kasvatustieteiden opiskelijoiden (Turku & Rauma) poliittisesti sitoutumaton edustajistoryhmä.
 
Yhteystiedot: 
Tanja Amper (tmampe at utu.fi)
Henrietta Kokkonen (henkok at utu.fi) 
 
* * *
 
Humanistilista
 
Humanistilista on kaikkien humanistien etujen tarkkailija ja poliittisesti sitoutumaton vaalilista. Tarkoituksemme on tarjota kaikille aatteellisesti sitoutumattomille humanistisen tiedekunnan  opiskelijoille mahdollisuus päästä vaikuttamaan ylioppilaskunnassa parhaakseen näkemällään tavalla.
 
Yhteystiedot:
vaalikoordinaattori Jarkko Kauppinen (puh. 050 364 3048, jarkau at utu.fi)
Sähköpostilista: humanistilista at lists.utu.fi
 
* * *
 
Hybridiaani
 
Hybridiaani on Matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden oma puoluepoliittisesti sitoutumaton vaaliliitto edustajistovaaleissa. Jos haluat päästä vaikuttamaan yhteisiin asioihin, olet erittäin tervetullut riveihimme! Ehdokkaita löytyy kaikista tiedekuntamme oppiaineista, mutta lisää tarvitaan!
 
Yhteystiedot:
Matti Vähä-Heikkilä
Hybridiaanin vaaliasiamies
majovh at utu.fi
+358 400 837272
www.hybridiaani.net
 
* * *
 
Turun Keskustaopiskelijat – Opiskele sellaisena kuin olet!
 
Opiskelijat ovat monipuolinen joukko erilaisia ihmisiä ja meille Turun Keskustaopiskelijoissa on tärkeää opiskelun joustavuus. Työ, perhe tai etäisyys ei saisi olla esteenä opintojen edistymiselle. Tavoitteenamme on, että luennot ja tentit olisivat tarjolla myös verkossa ja opiskelu olisi mahdollista ympäri vuoden. Tervetuloa värikkääseen joukkoomme!
 
Yhteystiedot:
pj. Kenneth Sundberg (kenneth.k.sundberg at gmail.com)
 
* * *
 
Lex
 
Ryhmä Lex on puoluepoliittisesti sitoutumaton oikeustieteilijöiden edustajistoryhmä Turun yliopiston ylioppilaskunnassa. Ryhmä Lex toimii itsenäisesti, mutta kiinteässä yhteistyössä Oikeustieteen ylioppilaiden yhdistys Lex ry:n kanssa.
 
Yhteystiedot:
rpj. Mirjam Scheinin (mmsche at utu.fi, 040 827 0268)
vaaliasiamies Teemu Auressalmi (teeaur at utu.fi, 050 325 2465)
Ryhmän blogi: www.ryhmalex.fi 
Facebookissa: www.facebook.com/RyhmaLex
 
* * *
 
Oikeat 
 
Oikeat on aatteellinen kokoomuksen ja sitoutumattomien oikeaan päin kallellaan olevien lista. Listallamme voi tulla ehdokkaaksi sekä kokoomuksen jäsenenä kuin sitoutumattomana; kaikkia meitä yhdistää oikeistolainen maailmankatsomus. Meille opiskelijat ovat yksilöitä erilaisine tarpeineen ja toiveineen, eivät kasvotonta massaa. Yhteistyöverkostomme kautta meillä on aidot vaikutusmahdollisuudet laajemmin Turussa sekä valtakunnan politiikassa. Haluamme paremman ylioppilaskunnan – oikeasti. 
 
Yhteystiedot:
vaalipäällikkö Veera Löthman (vemaki at utu.fi) sekä Turun kokoomusopiskelijoiden nettisivuilta www.akn.fi 
 
* * *
 
Soihdunkantajat – sitoutumattomat yhteiskuntatieteilijät
 
Opiskelijalla, joka ei halua sitoutua tai leimautua mihinkään puolueeseen, pitää olla mahdollisuus osallistua oman ylioppilaskuntansa toimintaan yhtä aktiivisesti kuin puolueeseen sitoutuneillakin. Laajan ja jäseniään palvelevan TYYn puolesta!
 
Yhteystiedot:
Vaalipäällikkö Juha Laurila (jelaur at utu.fi) 
Ryhmän facebooksivut: www.facebook.com/Soihdunkantajat 
 
* * *
 
TuKy
 
TuKY-lista on poliittisesti sitoutumaton lista, joka koostuu lähinnä Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoista. Ryhmämme tavoitteena on opiskelijoita lähellä oleva ja edunvalvontaan keskittynyt TYY. Taloudellisesti toivomme vakaata ja vastuullista ylioppilaskuntaa, joka ei joutuisi rahoittamaan toimintaansa ylioppilaiden vuosimaksuista. Jaatko nämä ajatukset? Liity mukaan!
 
Yhteystiedot:
Vaalipäällikkö Sanni Sirkiä (puh. +358 (0)44 048 2828, sanni.sirkia at utu.fi) 
 
* * *
 
TYRMY-ehdokaslista ja harrastusyhdistysten vaalirengas
 
Turun yliopiston raskaan musiikin ystävät TYRMY ry osallistuu edarivaaleihin omalla listalla, kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita mukaan! Etsimme myös kumppaneita (ehdokaslistoja tai 
yksittäisiä ehdokkaita) harrastusyhdistysten vaalirenkaaseen. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä TYRMY ry:n puheenjohtaja Tuomo Liljenbäckiin.
 
Yhteystiedot:
Tuomo Liljenbäck
puheenjohtaja, TYRMY ry
ttlilj at utu.fi 
 
Tyten vahvasti kantaa ottava esittely:
 
* * *
 
TYY Terveeksi eli TyTe
 
TYY Terveeksi, tuttavallisemmin TyTe, on medisiinarijärkeä käyttävä vaalilista, johon kuuluu lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoita. TyTe on poliittisesti sitoutumaton edustajistoryhmä, jonka ajamista asioista päättävät TyTeläiset itse. 
 
Yhteystiedot:
vaalikoordinaattori Mirva Matikka (mscmat at utu.fi) 
www.facebook.com/pages/TYY-Terveeksi/142565929147542?fref=ts 
 
* * *
 
Vihreä lista
 
TYYn Vihreä lista on kaikkien vihreästi ajattelevien sitoutumaton edustajistolista. Vihreän listan keskeiset periaatteet ovat: kestävä kehitys, solidaarisuus, kansainvälisyys, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus. Edustajistoryhmässä teemme yliopistosta entistä opiskelijaläheisempää ja kauniimpaa.
 
Yhteystiedot:
Martta Hakamies (martta.hakamies at utu.fi) 
www.vihrealista.net
 
* * *
 
Turun yliopiston vihreä vasemmisto (Viva)
 
Viva on Turun yliopistolla toimiva punavihreä opiskelijayhdistys. Kannatamme suoraa demokratiaa TYYn toiminnassa sekä avoimuutta ja läpinäkyvyyttä myös muussa yliopiston hallinnossa. Yliopiston on toimittava monipuolisesti yhteiskunnan eri tarpeet huomioivana laitoksena. Tuemme myös koulutuksen maksuttomuutta ja uskomme laajaan ylioppilaskuntaan. Mielestämme ylioppilaskunnan jäsenyys kuuluu kaikille mahdollistaessaan monet tärkeät opiskelijoiden nauttimat palvelut.
Viva pyrkii myös edistämään uusien teknologioiden ja ympäristöystävällisten ratkaisuiden rohkeampaa käyttöönottoa yliopistolla. Kampanjoidaan yhdessä paremman yliopiston puolesta!
 
Yhteystiedot:
Puheenjohtaja Sofia Pitzen: sampit at utu.fi, 050 357 4937
Vaalikoordinaattori Shiyu Miao: shmiao at utu.fi, 044 552 4477
 
* * *


viestin välitti
Venla Kumpulainen
TYK ry:n biokemian kopo