KINFO: Innovation and Business Creation -opintokokonaisuus

Venla Kumpulainen venla.kumpulainen at utu.fi
Su Elo 11 22:15:06 EEST 2013


Maisteriopiskelijoille suunnattu Innovation and Business Creation -opintokokonaisuus alkaa syyskuussa, ja opintokokonaisuuden hakuaika päättyy 15. elokuuta.

Englanninkielinen Innovation & Business Creation -opintokokonaisuus (25 op) on tarkoitettu kaikille innovaatiolähtöisestä yritystoiminnasta kiinnostuneille opiskelijoille tieteenalasta riippumatta. Opintokokonaisuus koostuu opintojaksoista, jotka vahvistavat opiskelijoiden tietoja ja ymmärrystä innovaatioista sekä niiden merkityksestä taloudellisen hyvinvoinnin lisääjänä. Opinnot kehittävät myös opiskelijoiden laajempaa liiketaloudellista ajattelua, mikä luo vahvan perustan niin uusyritysten kuin mikro- ja pienyritystenkin kestävälle pitkän aikavälin taloudelliselle kehitykselle. Opintokokonaisuus auttaa niin kauppatieteiden kuin muidenkin tieteenalojen opiskelijoita ymmärtämään oman tieteenalansa innovaatiopotentiaalia ja innovaatiolähtöisen yritystoiminnan perusperiaatteita. Tieteenalakohtaisen osaamisen lisäksi opintokokonaisuus kehittää opiskelijoiden yrittäjämäistä ajattelu- ja toimintatapaa. Opintokokonaisuuden suoritettuaan opiskelijalla on valmiudet start-up -yrityksen perustamiseen sekä tarvittava tietotaito liiketoiminnan kehityksen hallintaan.
 
Opintokokonaisuuteen valitaan 50 eri tiedekuntien opiskelijaa vuodessa syyskuussa alkaviin opintoihin. Opiskelijavalinnat suoritetaan vapaamuotoisen hakemuskirjeen ja pääaineen opintomenestyksen perusteella. Tarkempia tietoja opintokokonaisuudesta saa liitteenä olevasta pdf-esitteestä sekä osoitteesta http://www.utu.fi/fi/yksikot/bid/koulutus/innovation%20and%20business%20creation/Sivut/home.aspx (englanniksi: http://www.utu.fi/en/units/bid/courses/Pages/Innovation-and-Business-Creation-Study-Module.aspx). Sivuilta on linkki hakulomakkeeseen.
 
Lisätietoja opintokokonaisuudesta saa myös BID-yksikön koulutuspäällikkö Sari Stenvall-Virtaselta (sarsten at utu.fi, 040-501 3757 / 02-333 9541) tai  minulta.
 
 
Ystävällisin terveisin,
 
Katariina Nordell
Projektitutkija
Turun yliopisto / BID
02-333 9561 / 040-687 1001
katariina.nordell at utu.fi


viestin välitti
Venla Kumpulainen
TYK ry:n biokemian kopo