KINFO: Harjoittelupaikka Rekryssä

Venla Kumpulainen venla.kumpulainen at utu.fi
Su Elo 11 22:11:53 EEST 2013


Rekry - Turun yliopiston työelämäpalvelut hakee harjoittelijaa ajalle 1.9.-31.12.2013.

Rekry on seurannut Turun yliopistosta valmistuneiden sijoittumista työmarkkinoille vuodesta 1994 lähtien. Tietojen keruu on osa yliopiston laatujärjestelmää ja kerättyä palautetta hyödynnetään opintojen kehittämisessä. 
Harjoittelijan ensisijaisena tehtävänä on avustaa työelämäpalvelujen tutkijaa eri tutkimusprojekteissa. Työtehtävät ovat monipuolisia ja ne koskettavat käytännössä kaikkia tutkimusprojekteihin kuuluvia vaiheita. Tärkeimpänä tehtävänä ovat erilaisten selvitysten ja koosteiden laadinnat jo olemassa olevasta aineistosta.  Lisäksi työtehtäviin kuuluvat perustiedon keruuseen liittyvät avustavat tehtävät.
Lisäksi harjoittelijan tehtävänkuvaan kuuluu Turun yliopiston työelämäpalvelujen yleisiä toimistotehtäviä. Voit tutustua työelämäpalvelujen tutkimus- ja selvitystoimintaan nettisivulla http://www.utu.fi/Rekry. Harjoittelu tehdään työelämäpalvelujen tutkijan ohjauksessa.
Edellytämme hakijalta Excelin käyttötaitoa sekä kiinnostusta tutkimustehtäviin. Eduksi lasketaan SPSS -tilasto-ohjelman aiempi käyttö. Myös taito kirjoittaa auki tutkimustuloksia katsotaan eduksi.
Harjoittelu kestää neljä kuukautta. Harjoittelu alkaa 2.9.2013. Harjoittelijan palkka on 1100 euroa kuukaudessa. 
Mikäli kiinnostuit paikasta, kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi hakemuksella ja CV:llä. Hakuaika päättyy perjantaina 23.8.2013, jolloin myös postitse lähetettyjen hakemusten on oltava perillä. Hakemukset voi lähettää osoitteeseen: Turun yliopiston työelämäpalvelut, 20014 TURUN YLIOPISTO tai sähköpostitse osoitteeseen: juha.sainio at utu.fi.
Lisätietoja harjoittelusta antaa tutkija Juha Sainio (s-posti: juha.sainio at utu.fi, p. 333 5785).

Paikka on tarkoitettu niille Turun yliopiston perustutkinto-opiskelijoille, jotka eivät ole vielä suorittaneet harjoitteluaan.



viestin välitti
Venla Kumpulainen
TYK ry:n biokemian kopo