KINFO: Rilli/krakasitsit 10.3 Tivolilla

Jenna Tikkanen jktikk at utu.fi
To Helmi 17 17:39:25 EET 2011


Sitsit ovat vihdoin täällä!

TYK, IVA ja Nucleus järjestävät jatkoa viime vuoden legendaarisille hattusitseille. Tällä kertaa teemana on rillt & kravatit, joten nyt jokainen penkomaan vaatekaappien aarteita tai nikkaroimaan omia näkemyksiänne rilleistä ja/tai kravateista! 8) Muuten asu vapaa.

Sitsit järjestetään TLKS:n Tivollilla (Uudenmaankatu 16, toinen krs.) torstaina 10.3. klo 19 alkaen. Sitseille on 20 hengen kiintiö/järjestö 24.2. asti, jonka jälkeen vapaat paikat vapautuvat yleiseen jakoon. Älä siis ilmoita itseäsi sitseille ennen 25.2, jos ainejärjestösi kiintiö on jo täynnä!

Ilmoittautuminen sitseille on alkanut osoitteessa  http://www.doodle.com/7fgagukt7txw2kfh Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.3. 

Sitsit kustantavat 10e/ 8e alkoholiton ja maksu suoritetaan paikan päällä. Huom! ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA (jos ilmoittaudut sitseille, joudut maksamaan maksun, vaikka et saapuisikaan paikalle) 

Mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot sekä istumapaikkatoiveet voi ilmoittaa minulle sähköpostilla (jktikk at utu.fi).


Sitsiterveisin,
Jenna Tikkanen
Perinnevastaava
TYK ry