KINFO: TUUTORIKSI 2011

"Raili Kronström" raili.kronstrom at utu.fi
Pe Tammi 28 13:36:50 EET 2011


Hei! Sinä siellä! Oletko koskaan harkinnut uraa biokemian tai kemian valovoimaisena opiskelijatuutorina? Mikäli sydämessäsi palaa polttava halu tukea syksyn 2011 uusia (bio)kemistinalkuja (noita ihania pieniä pilttejä) akateemisilla ensiaskeleillaan ja viettää itse samalla ikimuistoinen syksy, nyt on aika tarttua härkää sarvista.

Tuutorhaku alkaa tiistaina 01.02.2011 ja päätty 28.02.2011 klo 14. Hakulomakkeita voit tulostaa osoitteesta http://www.sci.utu.fi/tdk/opiskelu/opiskelijalle/tuutori/tuutorihakemus_11.pdf tai hakea TYK ry:n toimistolta. Hakulomakkeet palautetaan allekirjoitettuina matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opinto-ohjaajalle tai tiedekunnan kansliaan (LT2). Muistathan tulostaa oman opintorekisteriotteesi ja liittää sen mukaan hakemukseesi!

Tuutorina saat itsellesi pienen rahallisen korvauksen (105€), muutaman nopan (2op, huom. Opintopisteet tuutorina toimimisesta voi saada korkeintaan kaksi kertaa), sekä läjän arvokkaita kokemuksia ja uusia tuttavuuksia. Valmis tuutori sinun ei tarvitse hakiessasi olla sillä tuutorit koulutetaan hommaansa kevätkoulutuksessa 14.04.2011, sekä tuutorileirillä 19.-20.08.2011. Piltit saapuvat kuvioihin heti koulutuksen jälkeen viikolla 34. Tulevalta tuutorilta vaaditaan ennen kaikkea halua ja kiinnostusta tuutoroida, sekä luonnollisesti läsnäoloa koulutuksissa ja pilttiviikolla. Tuutoreiksi kaivataan opiskelijoita sekä (tuutorina aloittaessa) toista vuotta, että n:ttä vuotta opiskelevien joukosta.

Mikäli tarvitset apua hakemuslomakkeen täyttämisessä tai haluat lisää infoa tuutoroinnista (=lisää suostuttelua ja vakuuttelua :>), voit ottaa yhteyttä minuun (Raili Kronström, rainkr at utu.fi, punapää) tai hallituksen tuutor-/pilttitoimihenkilöön (Kaisa Martikainen, kmmart at utu.fi, se toinen punapää). Meitä saa myös tulla ahdistelemaan asian tiimoilta ihan face-to-face, mikäli tarve vaatii. :> Lisäinfoa löytyy myös tiedekunnan sivuilta: http://www.sci.utu.fi/tdk/opiskelu/opiskelijalle/tuutori/tuutorihaku11.html.

Loistavaa kevään jatkoa kaikille tuutoriksi mieliville (ja vähän muillekin ;>),
Raili (Ritva) Kronström
tuutor-/pilttivastaava
TYK ry