KINFO: SyysStartin viimeinen varoitus + etkot

Emilia Harju ekharj at utu.fi
Mon Syys 4 12:16:13 EEST 2006


SyysStartin viimeinen varoitus!

SyysStartti on taas täällä ja keskiviikkona 6.9. jyrähtää. Börs Night Club avaa ovensa juhlivalle haalarikansalle klo. 22 ja meno lienee yhtä kova kuin aikaisempinakin vuosina. Musiikista vastaa Kaupunkiasento, joka aloittaa soitannan puoliltaöin.
Liput ennakkon 4 euroa (ovelta 5e), ennakkomyynnit Educariumilla, Assarilla ja ICT-talolla 4.-6.9. klo 11-14. Käy hakemassa oma haalarimerkkisi, joka toimii ennakkolippuna, niin kauan kuin niitä on jäljellä! Muista että merkkiä ei tule kiinnittää haalareihin ennen Starttia.

Pilteille ja tuutoreile vielä tiedoksi että pilttikasseissa olevalla pilttilipukkeella tiedekuntamme piltit pääsevät sisälle 3 euron hintaan ja tiedekuntamme tuutori saa ennakkolipun tai pääsee sisään ilmaiseksi, kun viisi hänen pilttiänsä ostaa lipun samaan aikaan (pilttien ostettava lippu alennuslipulla).

Ennen syysstarttia etkogrillailut Arcanumin takapihalla (se hautakummun näköinen) klo 18.00 -> kunnes Startti alkaa. Omat makkarat ja juomat mukaan, ainejärjestö tarjoaa grillin, paapperit ja mausteet.

- Emilia
Hybridin (ääni)torvi