[Kaupunkitutkimus] Lähiökurssi kaupunkitutkimuksessa syksyllä 2021

Sampo Ruoppila sampo.ruoppila at utu.fi
Fri Aug 20 12:25:50 EEST 2021


Hei,

Voisitteko ystävällisesti laittaa tästä tietoa eteenpäin opiskelijoidenne sähköpostilistoille. Kiitos!

Sampo


**
Käytännönläheinen lähiökurssi kaupunkitutkimuksessa (läsnäopetusta syksyllä 2021)
https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/XSTL1060/25371
Lähiöt 2020-luvulla -kurssilla perehdytään lähiöiden syntyyn ja kehitykseen osana kaupungistumista, lähiömielikuviin, kokemusperäiseen tutkimukseen, uudistuspyrkimyksiin, sekä lähiöiden uusiin ja vanhoihin etuihin ja haasteisiin osana 2020-luvun kaupunkikehitystä. Kurssilla tehdään pienryhmissä käytännönläheinen projektityö, jossa vertaillaan kahta turkulaista lähiötä ja niiden uudistumiseen liittyviä ajankohtaisia kysymyksiä.
Kurssilla harjoitellaan monitieteellistä tutkimustyötä sekä ja projektityöskentelyä, yhteistyötä ja viestintää käytännön toimijoiden kanssa. Kurssilla käytetään monipuolisesti erilaisia tutkimusaineistoja ja tiedonkeruumenetelmiä. Käytännönläheinen kurssi kartuttaa työelämätaitoja.
Kurssille otetaan enintään 28 opiskelijaa, jotka valitaan hakemusten perusteella. Hakukysymyksiin vastataan ilmoittautumisen yhteydessä. Muut kuin Turun yliopiston opiskelijat ilmoittautuvat kurssin sivulla olevalla webropol-lomakkeella. Ilmoittautumiset (hakemukset) 15.9. mennessä.
Opintojaksolle otetaan maisterivaiheessa tai pitkällä kandivaiheessa olevia opiskelijoita soveltuvista pääaineista. Etusijalla ovat kaupunkitutkimuksen opintoja suorittaneet, mutta myös muut soveltuvat taustaopinnot käyvät.
Kurssi toteutetaan läsnäopetuksena.

Lisätietoja:
https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/XSTL1060/25371

**
Kiinnostaako kaupunkitutkimus? Sivuainekokonaisuuteen (25-35 op) kuuluva johdantokurssi syksyisin: https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/XSTL9023/23317


More information about the Kaupunkitutkimus mailing list