[Kaupunkitutkimus] Muistutus: Kutsu kaupunkitutkimusohjelman seminaariin 28.1. klo 13

Sampo Ruoppila sampo.ruoppila at utu.fi
Fri Jan 23 18:15:26 EET 2015


Moi,

Muistutus: Kaupunkitutkimusohjelma järjestää ensi viikon keskiviikkona puolipäiväseminaarin kaupunkitutkimuksen ja kaupunkipolitiikan suhteesta. Katsoin vieraslistan läpi ja professorikunnan lisäksi aika vähän muita kaupunkitutkijoita oli ilmoittautunut tilaisuuteen. Ilmoittautumisaika on päättynyt, mutta olette tietenkin tervetulleita joka tapauksessa. Ilmestykää paikalle sankoin joukoin.

Puheohjelman välissä ja jälkeen vapaata seurustelua eli kaupunkitutkimuksen kokoontumisajot.

Sampo


Lähettäjä: Ylinen Mia 
Lähetetty: 18. joulukuuta 2014 14:20
Aihe: Kutsu Turun kaupunkitutkimusohjelman puolipäiväseminaariin 28.1.2015
 
Hyvä vastaanottaja,
 
Turun kaupungin, Turun yliopiston ja Åbo Akademin yhteisellä kaupunkitutkimusohjelman ohjausryhmällä on ilo kutsua Sinut kaupunkitutkimuksen puolipäiväseminaariin 28.1. Åbo Akademin Arkeniin (Tehtaankatu 2, Turku), klo 13 alkaen. Seminaarissa esitellään uusi Turun kaupunkitutkimusohjelma ja pohditaan monipuolisesti kaupunkitutkimuksen ja kaupunkien kehittämispolitiikan suhdetta suomalaisissa kaupungeissa. 
 
Turun kaupunkitutkimusohjelma on Turun kaupungin, Turun yliopiston ja Åbo Akademin yhteinen tutkimusohjelma, jossa tehdään kaupunkien kehitystä koskevaa akateemista tutkimusta. Ohjelma on siirtynyt juuri toiselle kaudelle (2014–2017). 
 
Kaupunkitutkimusohjelma ottaa teemansa Turun strategian ohjelmista Kilpailukyky ja kestävä kasvu sekä Hyvinvointi ja aktiivisuus. Tutkimusohjelman kohde on, näiden teemojen puitteissa, yhteiskunnallinen ja tilallinen muutos kaupungeissa ja kaupungin mahdollisuudet vaikuttaa tähän muutokseen.
 
 
Pyydämme Sinua ilmoittautumaan seminaariin viimeistään 19.1.2015:http://www.lyyti.in/Kaupunkitutkimuksen_puolipaivaseminaari_5151
 
 
Kutsu liitteenä. Tilaisuus on maksuton.
 
Tervetuloa!

******************************
Sampo Ruoppila, Dr.Soc.Sc.
Research Director (urban studies)
University of Turku, Department of Social Research
Turku Urban Research Programme


More information about the Kaupunkitutkimus mailing list