[Kaupunkitutkimus] Asumisen sosiologian ryhmä sosiologipäivillä 29.-30.3.

Hannu Ruonavaara hanruona at utu.fi
Wed Feb 15 15:55:11 EET 2012


Hyvä kollega, 

Kuopiossa 29.-30.3.2012 pidettävillä sosiologipäivillä kokoontuu Asumisen sosiologian työtyhmä, jonka sisältöä olemme kuvanneet seuraavasti:

"Asuminen ei ole ollut suomalaisessa sosiaalitutkimuksessa suosittu tutkimuskohde, toisin kuin esimerkiksi Alankomaissa, Iso-Britanniassa ja Ruotsissa. Nyt on merkkejä siitä, että tilanne on muuttumassa. Suomen akatemian Asumisen tulevaisuus -tutkimusohjelman myötä on käynnistynyt useita tutkimusprojekteja, ja on mahdollista alkaa luoda suomalaista asumistutkimuksen traditiota. On siis hyvä aika katsoa, missä asumisen tutkimuksessa mennään.

Työryhmään ovat tervetulleita kaikki asumista, asumisen järjestelmiä, asuntopolitiikkaa, asumisen sosiaalisia jakoja, kotikulttuuria ynnä muuta asumiseen liittyvää sosiaalitieteelliseltä kannalta tutkivat."

Työryhmässä on vielä tilaa. Jos haluat esitellä tutkimustasi työryhmässä, lähetä mahdollisimman pian abstraktisi allekirjoittaneille, Hannu Ruonavaaralle (hanruona at utu.fi) ja Carita Lockmerille (ccrant at utu.fi). (Virallinen ilmoittautumisaika menee umpeen tänään.)

Nähdään Kuopiossa!

Hannu ja Carita   More information about the Kaupunkitutkimus mailing list