[Kaupunkitutkimus] Re: Asumisen ja asuntopolitiikan työryhmä sosiaalipolitiikan päivillä

Ruoppila Sampo sampo.ruoppila at turku.fi
Mon Oct 3 13:10:02 EEST 2011


Oivallinen mahdollisuus siis sosiaalitieteilijöille vierailla mantsanpäivillä ja päinvastoin - ja muiden kiinnostuneiden kummankin kaupunkitutkimusryhmissä. Molemmat kansalliset tiedepäivät kun ovat yliopistonmäellä samaan aikaan!

Sampo


"Timo Kauppinen" <timo.kauppinen at utu.fi> kirjoitti 3.10.2011 kello 10.54:

> Hyvät kollegat,
> 
> Turussa 27.-28.10. pidettävillä sosiaalipolitiikan päivillä kokoontuu myös asumisen ja asuntopolitiikan tutkimuksen työryhmä. Työryhmäesitelmien abstrakteja voi lähettää ryhmän vetäjille tämän viiikon loppuun asti. Lisätietoja päivistä kotisivulta http://www.soc.utu.fi/projektit/sosiaalipolitiikka/paivat2011/. Alla työryhmän esittely ja vetäjien yhteystiedot.
> 
> Terveisin,
> Hannu ja Timo 
> 
> *******
> Asumisen ja asuntopolitiikan tutkimuksen työryhmä
> 
> Asuminen ei ole ollut suomalaisessa sosiaalitutkimuksessa suosittu tutkimuskohde, toisin kuin esimerkiksi Alankomaissa, Iso-Britanniassa ja Ruotsissa. Nyt on merkkejä siitä, että tilanne on muuttumassa. On käynnissä muutamia asumista koskevia tutkimusprojekteja, esimerkiksi segregaatioon ja naapurisuhteisiin liittyen. Suomen akatemian Asumisen tulevaisuus -tutkimusohjelman myötä projekteja syntyy useita lisää, ja on mahdollista alkaa luoda vankkaa pohjaa suomalaiselle asumisen ja asuntopolitiikan tutkimukselle. On siis hyvä aika katsoa, missä asumisen tutkimuksessa mennään.
> 
> Työryhmään ovat tervetulleita kaikki asumista, asumisen järjestelmiä, asuntopolitiikkaa, asumisen sosiaalisia jakoja, kotikulttuuria ynnä muuta asumiseen liittyvää sosiaalitieteelliseltä kannalta tutkivat.
> 
> Abstraktit pyydetään toimittamaan sähköisesti työryhmän koordinaattoreille 07.10.2011 mennessä.
> 
> Koordinaattorit
> Hannu Ruonavaara, Turun yliopisto (hanruona at utu.fi)
> Timo Kauppinen, Turun yliopisto (timo.kauppinen at utu.fi)
> 
> _______________________________________________
> Kaupunkitutkimus mailing list
> Kaupunkitutkimus at lists.utu.fi
> https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/kaupunkitutkimus


More information about the Kaupunkitutkimus mailing list