[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Toimitusjohtajaksi Mobiliaan

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Heinä 18 09:41:15 EEST 2024


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Toimitusjohtajaksi Mobiliaan
--------------------------------------------
Mobiliaan haetaan vastuullista, yhteistyösuuntautunutta ja eteenpäin katsovaa TOIMITUSJOHTAJAA.

Tehtävässä johdat asiantuntevaa, kehitysmyönteistä ja sitoutunutta henkilöstöämme ja vastaat museopalveluiden toiminnasta sekä talouden hallinnasta ja suunnittelusta. Keskeisinä tavoitteinasi on operatiivinen johtaminen, tunnettuuden kasvattaminen ja vaikuttaminen sekä edustaminen verkostoissa. Tuot vahvasti esille Mobilian visiota toimia liikenteen kulttuuriperinnön puolestapuhujana ja vaikuttajana sekä myötävaikutat museoalan kehitykseen. Onnistumistasi tukee 12 vakituisen työntekijän osaava ja sitoutunut asiantuntijatiimi.

Sinulla on kokemusta projektien johtamisesta, talouden hallinnasta, näyttöjä esihenkilönä onnistumisesta sekä verkostojen johtamisesta ja rakentamisesta. Olet helposti lähestyttävä, ihmisläheinen ja nautit ihmisten johtamisesta. Ymmärrät museoalan arkea sekä rooliamme kulttuuriperinnön ja museoiden yhteistyön edistäjänä.

Sinulla on erinomaiset suulliset ja kirjalliset vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Tuotat erilaisia kirjallisia raportteja ja dokumentteja, laadit avustushakemuksia, kehität yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa sekä edustat Mobiliaa verkostoissa. Sinulta sujuu suomen kielen lisäksi työskentely englanniksi.

Työskentelytyyliltäsi olet itseohjautuva, proaktiivinen, yhteistyökykyinen ja hahmotat laajoja kokonaisuuksia. Olet tottunut työskentelemään käytännönläheisesti ja olet kehitysmyönteinen: uskot digitaalisuuden tarjoamiin mahdollisuuksiin museon arjessa.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa Mobilian tulevaisuutta yhdessä osaavien ja sitoutuneiden ammattilaistemme kanssa kauniissa ympäristössä Kangasalla. Olemme kasvua etsivä museoalan toimija ja toimitusjohtajana pääset edistämään brändiämme ja sen tunnettuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Museologian opinnot ovat tehtävässä etunasi.

Palkkaus tehtävän johtajasopimuksen mukaan.
Oletko sinä etsimämme tekijä?

Lisätietoja tehtävästä sinulle antavat Mobilia säätiön hallituksen puheenjohtaja Harri Vitikka p. 040 727 8420, viikolla 32 toimitusjohtaja Heidi Rytky, p. 040 900 6641 ja MPS:n seniorikonsultti Kristiina Lehmus p. 050 396 4686.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta sunnuntaihin 11.8.2024 mennessä osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/toimitusjohtaja/Z0Gxj3
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Heidi Rytky
heidi.rytky at mobilia.fi
040 900 6641


Ilmoitus vanhenee: 12.8.2024

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/toimitusjohtajaksi-mobiliaan/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko