[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Määräaikainen projektityöntekijä Padasjoen kotiseutumuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To toukokuu 4 11:53:52 EEST 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Määräaikainen projektityöntekijä Padasjoen kotiseutumuseoon
--------------------------------------------
Vietä museokesä Padasjoella! 

Padasjoki-seura ja Makasiinimuseo etsivät museoammattilaista kesälle 2023. Tehtävänä on museokokoelman inventointi, luettelointi ja tallentaminen kokoelmanhallintaohjelmaan. Työ on jatkoa viime kesänä aloitetulle inventoinnille ja kokoelmien digitoinnille. Työ suoritetaan Päijät-Hämeen alueellisen vastuumuseon, Lahden museon, ohjauksessa. Työhön on myönnetty Museoviraston paikallismuseoiden hankeavustusta.

Kyseessä on kokopäivätyö (työaika 36,25h/vko, 2-3 kk sopimuksen mukaan) kesä-elokuussa. Arvostamme museoalan koulutusta ja kokemusta luettelointi- ja kokoelmatyöstä sekä itsenäistä työotetta. Luemme eduksi talonpoikaisesineistön asiantuntemuksen. Työtehtäviin ei sisälly opastuksia eikä muuta museoiden asiakaspalvelua.

Padasjoki-seura ylläpitää kotiseutumuseota vanhassa pitäjänmakasiinissa, jossa työskentely on mielekästä vain kesäaikana. Siksi seura toivoo työn aloitusta 1.6.

Palkkaus 

Tehtäväkohtainen palkka on noin 1900--2100 euroa riippuen valitun työntekijän koulutuksesta ja työkokemuksesta. Tehtävään ei sisälly ilta- eikä viikonlopputyötä. Mikäli tarvitset paikkakunnalta majoituksen, avustamme asunnon löytämisessä.

Älä aikaile, hae heti! 

Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydettyä, joten ota yhteyttä mahdollisimman pian! Lähetä hakemuksesi viimeistään 12.5. Museojakso voidaan jakaa myös työparin kesken. Lisätiedot ja hakemukset: Kirsi Pykälistö kirsi at pykalisto.net  0405326615 (klo 17 jälkeen)

Kaikki työkohteet sijaitsevat Padasjoen keskustassa kävelymatkan päässä toisistaan, joten paikalliseen liikkumiseen et tarvitse autoa. Ellei Padasjoki ole sinulle tuttu, tutustu meihin netissä:

http://www.padasjoki.fi/matkailu

http://www.facebook.com/visitpadasjoki
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Kirsi Pykälistö
kirsi at pykalisto.net
0405326615 (klo 17 jälkeen)
http://padasjokiseura.blogspot.com/

Ilmoitus vanhenee: 12.5.2023 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/maaraaikainen-projektityontekija-padasjoen-kotiseutumuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko