[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Intendentti Kuopion kulttuurihistorialliseen museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Tammi 31 14:54:32 EET 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Intendentti Kuopion kulttuurihistorialliseen museoon
--------------------------------------------
Kuopion kulttuurihistoriallinen museo etsii toista vakituista arkeologia Pohjois-Savon alueelliseen vastuumuseotyöhön 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kuopion kulttuurihistoriallinen museon perustehtävänä on kulttuurihistoriallisen museotoiminnan harjoittaminen Kuopiossa ja maakunnassa. Museo on osa Kuopion museokeskusta ja toimii Pohjois-Savon alueellisena vastuumuseona. Museon kulttuuriympäristötiimi vastaa kulttuuriympäristön asiantuntijatehtävistä alueellaan arkeologisen kulttuuriperinnön, rakennetun ympäristön ja korjausrakentamisen osalta. Haemme joukkoomme toista vakituista arkeologia ja tarjoamme mielenkiintoisen työn asukasluvultaan Suomen kuudenneksi suurimmassa maakunnassa.

Kuopion kulttuurihistoriallisen museon kulttuuriympäristötiimiin kuuluvat arkeologian intendentti, rakennetun kulttuuriympäristön intendentti sekä restaurointiasiantuntija. Museo vahvistaa asiantuntemustaan ja palveluitaan ja etsimme työyhteisöömme kokenutta arkeologia. Arkeologian intendentin tehtävät painottuvat aluevastuumuseon lakisääteisiin viranomaistehtäviin maan- ja metsän- ja vesialueiden käytön hankkeissa sekä muihin vastuumuseoille annettuihin kulttuuriympäristötehtäviin. Päätehtävänä ovat arkeologiseen kulttuuriperintöön liittyvät viranomais- ja asiantuntijatehtävät, kuten esimerkiksi maankäytön suunnitteluhankkeiden arviointi, lausuntojen valmistelu, viranomaisneuvotteluihin osallistuminen, maastokäynnit ja valvonta, neuvonta, rekisterien ylläpito ja digitaalisen tiedon saatavuuden kehittäminen, arkeologisen kulttuuriperinnön tutkimus sekä muut arkeologisen kulttuuriperinnön suojeluun ja hoitoon liittyvät tehtävät.

Intendentiltä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa pääaineena arkeologia.

Tehtävän hoito edellyttää riittävää perehtyneisyyttä arkeologiseen kulttuuriperintöön erityisesti sisämaan alueelta sekä vankkaa työkokemusta alalta. Aiempi työkokemus arkeologisesta viranomaistoiminnasta ja kaavoitus- ja maankäyttöprosessien tuntemus katsotaan eduksi.

Arvostamme kokemusta kulttuuriympäristötietojärjestelmien käytöstä ja paikkatieto-osaamista. Intendentiltä edellytämme kykyä toimia tiimissä ja verkostoissa, neuvottelutaitoja sekä toisaalta myös oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta ja hyvää stressinsietokykyä. Lisäksi edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Työn hoitaminen edellyttää B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuutta sekä kokemusta ja kykyä liikkua itsenäisesti maastossa. Tehtävänhoidossa liikutaan koko Pohjois-Savon maakunnan alueella.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän eteenpäin katsovassa työyhteisössä. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään, sujuvan etätyömahdollisuuden ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointia tukevia etuja: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

 

Tehtävän työaika on 36,25 h/vko

Tehtäväkohtainen palkka: 2984,53 € /kk

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

 

 

Lisätietojen antajat:

Tytti Räikkönen, intendentti, 044 718 2615, tytti.raikkonen at kuopio.fi

Helka Väisänen, museonjohtaja, 044 718 2620, helka.vaisanen at kuopio.fi

 

Tehtävää haetaan osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/intendentti-486616-1/

Hakuaika päättyy 17.2.2023 klo 12:00.

 

 

Työ alkaa: 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan

Palvelusuhteen tyyppi: Vakinainen

Palkka: 2 984,53

Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtäväalue: Kulttuuri- ja museoala

Rekrytoiva yksikkö: Kuopion kaupunki,  Museokeskus

Työnantaja: Kuopion kulttuurihistoriallinen museo

 
--------------------------------------------
Lisätietoja:
tytti.raikkonen at kuopio.fi


Ilmoitus vanhenee: 17.2.2023 klo 12:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/intendentti-kuopion-kulttuurihistorialliseen-museoon-2/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko