[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kesäkuvataiteilija 2023 Seinäjoen taidehalliin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Helmi 15 11:54:49 EET 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kesäkuvataiteilija 2023 Seinäjoen taidehalliin
--------------------------------------------
Haetaan kuvataiteilijaa tekemään taiteellista työtä!

Kesäkuvataiteilija 2023 haku käynnissä
Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut hakee kesäkuvataiteilijaa nyt jo seitsemättä kertaa. Kahden kuukauden mittaisen (19.6.-20.8.2023) kesäpestin ideana on palkata uransa alussa oleva kuvataiteilija tai taideopiskelija tekemään omaan taiteelliseen työhönsä kytkeytyvä taideprojekti. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri paikkakunnilta tai kulttuureista tulevia taiteilijoita. Suomen kielen taito ei ole välttämätön. Hakemuksen voi lähettää myös englanniksi.

Esimerkiksi monitaiteiset, prosessimaiset, paikkasidonnaiset, performatiiviset ja tapahtumallisen taiteen toteutukset ovat mahdollisia taiteen tekemisen tapoja kesäkuvataiteilijan työskentelyjaksolle. Kesäkuvataiteilija tulee osaksi Seinäjoen taidehallin työyhteisöä taide-ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa. Kesäkuvataiteilijan on mahdollista ottaa käyttöön heinäkuun alusta alkaen työtilakseen pedatila Itikka Kalevan Navetassa. Työjakson tarkemmat työtehtävät muotoutuvat taiteilijan ideoiden, kiinnostuksen kohteiden ja menetelmien mukaan keskustelussa Seinäjoen taidehallin kanssa.

Mitä etsimme?
Taiteilijaa, jonka työskentely sopii Seinäjoen taidehallin ohjelma- ja kuratoriaalisiin linjauksiin. Maaseudusta ja urban – rural -rajapinnasta, ajankohtaisella näkökulmalla, kumpuavat asiat, kysymykset ja ilmiöt ovat laajana viitekehyksenä ohjelmasuunnittelussa ja kuratoinnissa.

Taiteellinen työskentely näkyy taide- ja kulttuurikeskuksen asiakkaille sekä kaupunkilaisille jollain tavoin kesän aikana.

Hakijan tulee esittää hakemuksen yhteydessä alustava projekti-idea tai työsuunnitelma siitä, mitä haluaisi kesäkuvataiteilijana tehdä. Tärkeää on, että taiteellinen projekti on toteutuskelpoinen suhteessa työpestin kestoon.

Toivomme, että työskentelyjakson lopuksi Kesäkuvataiteilija toteuttaa pedatila Itikassa pop-up näyttelyn, esityksen, video-screeningin, keskusteluohjelman tai tapahtuman muutaman päivän mittaisena. Ajankohdallisesti tämä yhdistyy Seinäjoen taidehallin Vintti-näyttelytilassa avautuvan Sigrid Holmwoodin yksityisnäyttelyn avajaisiin perjantaina 18.8.2023.

 

Kesäkuvataiteilijalta odotamme
Vahvaa taiteellista näkemystä ja innostavaa, omaäänistä projekti-ideaa.
Itsenäistä ja yleisöystävällistä työotetta ja hyvää yhteistyökykyä.

Tarjoamme

- Kuukausipalkan 2118,54 €/kk lisäksi työyhteisön tuen ja osaamisen.
- Noin 1000 € tuotantobudjetin.
- Seinäjoen taidehallin pedatila Itikka Kalevan Navetassa on kesäkuvataiteilijan työskentelykäytössä heinäkuun alusta alkaen. Pedatila soveltuu hyvin työhuonetilaksi, keskustelutilaisuuksille, video-esityksille sekä pienimuotoiseen näyttely- tai työpajatoimintaan.  Tilassa on tiettyjä käyttörajoituksia, kuten liuottimien käyttö, maalit, keramiikka sekä puu- ja kipsiveistokset yms.
- Työjakson kesto on 2 kuukautta sijoittuen kesä-elokuulle 2023. Toiveena on 19.6.-20.8.2023, mutta pienet muutokset tähän on neuvoteltavissa.
- Kesäkuvataiteilijan työhön ei sisälly asuntoa, mutta työhön valittua autetaan majoituksen löytämisessä. Kesäkuvataiteilijan toivotaan asuvan tai oleskelevan Seinäjoella työskentelyjakson aikana.

Tutustu edellisiin kesäkuvataiteilijoiden projekteihin:
https://www.seinajoentaidehalli.fi/kesakuvataiteilija-3/

Pedatila itikka<https://www.kalevannavetta.fi/itikka/https://www.seinajoentaidehalli.fi/tietoa-meista/#taiteilijalle
Instagram: @kesakuvataiteilija
Facebook: Kesäkuvataiteilija

Hakuaika 6.2.-5.3.2023. Kuntarekryn kautta:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kesakuvataiteilija-2023-500481/
Työavain: 500481

In English: Summer Artist Application period 6.2.-5.3.2023. Through Kuntarekry
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/summer-artist-2023-500481/
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Pii Anttila
pii.anttila at seinajoki.fi
+358 44 425 5823


Ilmoitus vanhenee: 5.3.2023 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kesakuvataiteilija-2023-seinajoen-taidehalliin/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko