[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museo-oppaita KAMU Espoon kaupunginmuseoon kesäkaudelle 2023

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Helmi 15 11:48:40 EET 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museo-oppaita KAMU Espoon kaupunginmuseoon kesäkaudelle 2023
--------------------------------------------
Me Seuressa haemme juuri nyt asiakaspalveluhenkisiä museo-oppaita KAMU Espoon kaupunginmuseolle. Olisitko kiinnostunut monipuolisesta ja ihmisläheisestä työstä museossa? Tarjolla on määräaikaisia työsuhteita ajalle 2.5.-31.8.2023. Lisäksi etsimme keikkailevia museo-oppaita. Keikkatyötä on myös mahdollista jatkaa syyskuusta eteenpäin.

Kesäaikana työ painottuu Saaristomuseo Pentalaan, KAMUun WeeGeellä ja Talomuseo Glimsiin. Lisäksi työvuoroja tehdään myös Huvilamuseo Villa Rulluddissa, joka on avoinna kerran kuukaudessa. Saaristomuseo Pentalassa ja Talomuseo Glimsissä työskentelet asiakaspalvelussa, museokaupassa sekä opastustyössä. Pääset kohtaamaan asiakkaita erilaisissa tilanteissa ja monenlaisten tapahtumien yhteydessä. Museo-oppaana otat vastaan puhelimitse varauksia ja tallennat varaukset varausjärjestelmään. KAMUssa WeeGeellä museo-oppaat osallistuvat ajoittain myös museon viestintätyöhön viemällä mm. tapahtumia erilaisiin tapahtumakalentereihin ja osallistumalla museon someviestintään. Talomuseo Glimsissä on kesällä kanoja, joten kanojen ruokkiminen kuuluu siellä työtehtäviisi. Omien taitojen ja kiinnostuksen mukaan sinulla on myös mahdollisuus osallistua museon työnäytösten ja työpajojen järjestämiseen. Saaristomuseo Pentalassa puolestaan on lampaita. Työmatka Saaristomuseoon kuljetaan veneellä. Voit tutusta KAMU Espoon kaupunginmuseon eri kohteisiin tästä.

Haettavana on 5 museo-oppaan osa-aikaista työsuhdetta ajalle 2.5.2023 - 31.8.2023. Toukokuussa työtunteja on tarjolla 20 tuntia viikossa. Kesäkuusta alkaen työtunnit ovat 25 tuntia viikossa (4 työsuhdetta) ja 30 tuntia viikossa (1 työsuhde). Mikäli et kuitenkaan pysty sitoutumaan määräaikaiseen työsuhteeseen, voit hakea keikkailevaksi museo-oppaaksi!

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä toivomme sinulta:

Olet läsnäoleva ja ystävällinen asiakaspalvelija. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Haluat luoda kiireenkin keskellä jokaiselle asiakkaalle onnistuneen asiakaspalvelukokemuksen
Sinulla on hyvät tiimityötaidot. Luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi ja olet oma-aloitteinen ja joustava
Taustaltasi voit olla esimerkiksi museoalan, historian tai kulttuurihistorian opiskelija
Olet kiinnostunut museoalasta, historiasta; aiempi kokemus museotyöstä tai oppaan työstä katsotaan eduksi
Aiempi työkokemus kassa- ja varausjärjestelmistä katsotaan eduksi
Erilaiset kädentaidot katsotaan myös eduksi
Sinulla on mahdollisuus työskennellä museoiden aukioloaikoina, erityisesti viikonloppuisin
Työkielenä tehtävässä on suomen kieli, mutta ruotsin ja englannin kielen taito sekä muu kielitaito katsotaan eduksi

Tässä vielä museo-oppaan työsuhde pähkinänkuoressa:

Työsuhde: 2.5.-31.8.2023
Työaika: Osa-aikatyö 20 t – 30 t / viikko. Työvuoroja tehdään museoiden aukioloaikojen mukaan
Palkka sijoittuu välille 1136,85 €/kk – 1232,16 €/kk (20 h/viikko), 1705,16 €/kk – 1848,12 €/kk (30 h/ viikko). Keikkatyössä palkka sijoittuu 13,77 €/t - 14,94 €/t. Lisäksi maksamme mahdolliset palkanlisät.
Seure toimii työsuhteen työnantajana ja vastaa palkanmaksusta sekä muista työnantajan velvollisuuksista
Yli 3kk työsuhteessa saat hyvät työsuhde-edut käyttöösi, kuten työterveyshuollon sekä hyvinvointi- kulttuuri- liikunta- ja työmatkaedun (ePassi Flex).

Hakuaika päättyy 23.2.2023, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi at seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Hakuilmoitus ja hakulinkki: https://rekrytointi.seure.fi/fi/jobs/2435087-museo-oppaita-kamu-espoon-kaupunginmuseoon-kesakaudelle-2023
--------------------------------------------
Lisätietoja:
rekrytointi at seure.fi


Ilmoitus vanhenee: 23.2.2023 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museo-oppaita-kamu-espoon-kaupunginmuseoon-kesakaudelle-2023/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola


Lisätietoja postituslistasta H-verkko