[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Opas-valvoja Lapin maakuntamuseolle Arktikumiin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Helmi 7 14:12:21 EET 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Opas-valvoja Lapin maakuntamuseolle Arktikumiin
--------------------------------------------
Rovaniemellä toimiva Lapin maakuntamuseo hakee opasvalvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Opas-valvoja työskentelee ensisijaisesti Arktikumissa Lapin maakuntamuseon erilaisissa näyttelyissä ja yleisötapahtumissa. Keskeisiin tehtäviin kuuluu Arktikumin vieraiden neuvonta, opastus ja valvonta sekä museon näyttelytilojen ja -esineistön turvallisuuden valvonta. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen näyttelyiden huoltoon sekä museopedagogisiin ja yleisötapahtumien järjestelyihin. Lisäksi opasvalvoja osallistuu museon muihin yhteisiin tehtäviin, erityisesti näyttelyiden suunnittelutyöhön opastuksen ja valvonnan osalta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva tutkinto. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan hyvää käytännön kielitaitoa (erityisesti englanti), hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan opas- ja museotyökokemus. Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Toimeen valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Työavain: 500502

Suora linkki: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/opasvalvoja-500502/

Hakuaika päättyy 24.2.2023 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

HUOM! Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Hanna Kyläniemi
hanna.kylaniemi at rovaniemi.fi
0507283362
https://www.rovaniemi.fi/Vapaa-aika/Kulttuuriyksikot-ja-museot/Lapin-maakuntamuseo

Ilmoitus vanhenee: 24.2.2023 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/opas-valvoja-lapin-maakuntamuseolle-arktikumiin/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko