[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Korjausrakentamisen asiantuntija Lapin maakuntamuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Helmi 7 14:11:41 EET 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Korjausrakentamisen asiantuntija Lapin maakuntamuseoon
--------------------------------------------
Rovaniemellä toimiva Lapin maakuntamuseo hakee korjausrakentamisen asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kulttuuriympäristötehtäviä hoitava korjausrakentamisen asiantuntija työskentelee museossa yhdessä rakennusperinnöstä vastaavan amanuenssin kanssa. Toimialueena on 9 kunnan (Kemijärvi, Kittilä, Pelkosenniemi, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Sodankylä) laaja alue, joka sisältää alueellisesti erilaisia rakennettuja kulttuuriympäristöjä.

Tehtäviin kuuluu neuvonta- ja asiantuntijapalveluiden antaminen rakennusten korjaushankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Korjausrakentamisen asiantuntija palvelee rakennusten tutkimukseen, käyttöön ja korjauksiin liittyvissä kysymyksissä sekä osallistuu valvonta- ja neuvontatyöhön korjaustöiden ja avustusten myöntämisen yhteydessä. Lisäksi tehtävään kuuluu yleisen tietoisuuden lisääminen toimialueen rakennetusta kulttuuriperinnöstä mm. yleisötapahtumien ja some-viestinnän keinoin. Tehtävään sisältyy myös aihepiirin tietojärjestelmäsisältöjen ylläpitoa sekä osallistumista koulutuksiin ja sidosryhmätyöhön. Työhön voi kuulua myös muita museon toimintaan liittyviä tehtäviä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää riittävää alan työkokemusta, perehtyneisyyttä rakennettua kulttuuriympäristöä ja rakennusperintöä koskeviin käytäntöihin ja lainsäädäntöön. Museologian opinnot tai museotyökokemus ja tietojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Valinnassa huomioidaan alueen kulttuuriperinnön tuntemus, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn.

AB-ajokortti ja valmius matkustamiseen toimialueella ovat työssä välttämättömiä. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Toimeen valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Työavain: 500551. Hakuaika 6.2.-28.2.2023. Hakuaika päättyy 28.2. klo 15.00.

Suora linkki: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/korjausrakentamisen-asiantuntija-500551

Hakuaika päättyy 28.2.2023 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

HUOM! Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

***
Huom! Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina. Se tarkoittaa, että hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä, äidinkieli ja sukupuoli. Täytäthän huolellisesti tutkinto, kielitaito ja työkokemus kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esimies valitsee haastateltavat henkilöt anonyymien hakemusten joukosta. Sen jälkeen rekrytointi etenee normaalisti.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Hanna Kyläniemi
hanna.kylaniemi at rovaniemi.fi
0507283362
https://www.rovaniemi.fi/Vapaa-aika/Kulttuuriyksikot-ja-museot/Lapin-maakuntamuseo

Ilmoitus vanhenee: 28.2.2023 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/korjausrakentamisen-asiantuntija-lapin-maakuntamuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko