[H-verkko] Artikkelipyyntö: Ennen ja nyt: pysyvä kirjoituskutsu

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Syys 9 16:09:28 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi artikkelipyyntö: 
--------------------------------------------
Ennen ja nyt: pysyvä kirjoituskutsu
--------------------------------------------
Ennen ja nyt: Historian tietosanomat on vuonna 2001 perustettu voittoa tavoittelematon historiatieteellinen aikakauskirja, joka julkaisee vertaisarvioituja tieteellisiä artikkeleita, katsauksia ja näkökulmia sekä kirja-arvosteluja. Julkaisu seuraa uusia, ajankohtaisia ja ajankohtaistuvia tutkimussuuntauksia historiassa ja sen lähitieteissä. Julkaisu on täysin avoin, eli sekä artikkelien julkaiseminen että niiden lukeminen on ilmaista. Artikkelien esi- ja jälleenjulkaiseminen on sallittua. Ennen ja nytin Julkaisufoorumi-luokitus on 1. Julkaisemme vuosittain 4–5 numeroa, joista osa on teemanumeroita, osa teemavapaita.

Etsimme julkaisuumme kirja-arvioita suomalaisista tai ulkomaisista historian alan tiede- ja tietokirjoista. Arvion kieli voi olla suomi, ruotsi tai englanti. Kirja-arvioiden lisäksi voit myös tarjota (konferenssi)raportteja, haastatteluja tai lyhyitä katsauksia. Tarjottavat kirjoitukset voivat edustaa historiantutkimusta tai sen lähitieteitä. Lisäksi toimitus ottaa mielellään vastaan lektioita.

Ilmoittaudu arvioijaksi lähettämällä sähköpostia päätoimittajalle olli.kleemola at utu.fi sekä kirja-arvioista vastaavalle toimituskunnan jäsenelle alpera at utu.fi. Kerro sähköpostissa, minkä teoksen haluat arvioida sekä affiliaatiosi.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Olli Kleemola 
olli.kleemola at utu.fi


Ilmoitus vanhenee: 31.12.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/ennen-ja-nyt-pysyva-kirjoituskutsu/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko