[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Johdon assistentti, Kiasma

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Syys 7 13:44:09 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Johdon assistentti, Kiasma
--------------------------------------------
Kansallisgalleria on maamme suurin kuvataiteen museo. Hallinnoimme Suomen merkittävintä taidekokoelmaa sekä siihen liittyvää arkistoa. Ylläpidämme maamme tunnetuimpiin kuuluvia Ateneumin taidemuseota, Nykytaiteen museo Kiasmaa ja Sinebrychoffin taidemuseota. Meillä työskentelee noin 280 työntekijää ja toiminnastamme vastaa Kansallisgallerian säätiö.

Haemme joukkoomme ammattitaitoista

johdon assistenttia

määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.10.2022 - 31.5.2023.

Työskentelet Nykytaiteen museo Kiasman museonjohtajan assistenttina ja huolehdit kokouksien aikataulutuksista, asialistojen koordinoinnista ja aineistojen sekä kalenterin hallinnasta. Toimit johtoryhmän ja viikkokokousten sihteerinä sekä sisäisten ja ulkoisten yhteistyöverkostojen kontaktina. Suunnittelet ja toteutat kokouksia sekä avajaisjärjestelyjä ja teet matkajärjestelyitä.
Toimit ketterästi museonjohtajan tukena muokkaamalla tuottaen sisältöä intraan ja esitysmateriaaleihin. Olet museonjohtajan tukena erilaisissa tehtävissä. Lisäksi sinulla on työssäsi muiden assistenttien verkosto ja tuki.

Sinulla on
* tehtävään soveltuva koulutus (esim. HSO-sihteeri, tradenomi)
* kokemusta vastaavista vaativista johdon assistenttitehtävistä
* kykyä hallita kokonaisuuksia, joustava organisointikyky ja taitoa priorisoida asioita
* kykyä viestiä sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi, suullinen ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, samoin muu kielitaito
* protokollaosaamista

Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja omaat ratkaisukeskeisen asenteen. Työskentelet joustavasti itsenäisellä otteella, olet tarkka ja hallitset yksityiskohdat. Lisäksi sinulla on vahvat IT-taidot (mm. Microsoft Office, Sharepoint, Teams, sosiaalisen median kanavat). Osaat käyttää myös sujuvasti talous- ja CRM-järjestelmiä (esim. Netvisor ja M2) sekä osoiterekisteriä.
Arvostamme kokemusta palveluorganisaatiossa työskentelystä ja kokemus museo-organisaatiossa työskentelystä on sinulle eduksi.

Kansallisgallerian arvot: yhdessä, avoimesti ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyäsi.

Toivomme siis löytävämme johdon assistenttityön ammattilaisen, jolla pysyvät niin pienet kuin suuret asiat hallinnassa ja jonka kanssa meillä on mukava tehdä töitä!

Tarjoamme sinulle laajan, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset työskentelemään Suomen suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa taiteen parissa ja museoympäristössä. Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi.

Tehtävässä aloitus on 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Leevi Haapala, p. 040 356 7434, seuraavina aikoina: ma 12.9. klo 13-14 ja to 15.9. klo 9-10.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään sunnuntaina 18.9. oheisen linkin kautta:
https://ats.talentadore.com/apply/johdon-assistentti-kiasma/m75R1Z
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Leevi Haapala
leevi.haapala at kiasma.fi
040 356 7434
https://ats.talentadore.com/apply/johdon-assistentti-kiasma/m75R1Z

Ilmoitus vanhenee: 18.9.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/johdon-assistentti-kiasma/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko