[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Vastuumuseotutkija, Museo- ja tiedekeskus Luuppi

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Syys 7 13:38:15 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Vastuumuseotutkija, Museo- ja tiedekeskus Luuppi
--------------------------------------------
Oulun kaupungin Museo- ja tiedekeskus Luupissa on haettavana VASTUUMUSEOTUTKIJAN vakituinen tehtävä.

Museo- ja tiedekeskus Luuppi toimii kulttuuriperinnön asiantuntijana sekä kehittää ja edistää toimialansa yhteistyötä sekä kulttuuriperinnön tallentamista ja digitaalista saatavuutta Pohjois-Pohjanmaan alueella. Museo- ja tiedekeskus Luuppi palvelee ja neuvoo Pohjois-Pohjanmaan kuntia ja kaupunkeja, paikallisia museoita, yhteisöjä sekä yksityishenkilöitä kaikissa museoihin ja kulttuuriperinnön liittyvissä asioissa.

Vastuumuseotutkijan työhön kuuluu paikallismuseoiden avustaminen ammatillisissa kysymyksissä, kiertonäyttelyiden kokoaminen, museoiden kokoelmien hallinta sekä alueen dokumentointi. Säännölliset kuntavierailut ajankohtaisissa kulttuuriperintöön liittyvissä kysymyksissä kuuluvat työohjelmaan, joihin voi sisältyä myös kokoelmien arviointeja sekä lausuntoja hakemuksiin. Vastuumuseotutkija tarjoaa asiantuntija-apua myös paikallisten museoiden perustehtävissä, kuten kokoelmien hallinnassa sekä vaihtuvien että perusnäyttelyiden suunnittelussa ja uudistamisissa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, jossa arvosana vähintään kahdesta museoaineesta (historia, yleinen historia, Suomen ja Skandinavian historia, arkeologia, kansatiede, kulttuurihistoria, kulttuuriantropologia tai museologia). Lisäksi edellytetään riittävää työkokemusta museoalalta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, ajokorttia sekä kykyä toimia verkostoissa ja koordinoida toimintaa.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/10223/2022. Hakemukset on toimitettava 26.9.2022 klo 15.00 mennessä.

Sähköinen hakulomake
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/vastuumuseotutkija-museo-ja-tiedekeskus-luuppi-oul-04-1390-22/

Lisätietoja
Lisätietoja tehtävästä antaa kulttuuriperintötyön johtaja Pasi Kovalainen, p. 044 703 7151 tai pasi.kovalainen(at)ouka.fi.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Pasi Kovalainen
pasi.kovalainen at ouka.fi
044 703 7151
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/vastuumuseotutkija-museo-ja-tiedekeskus-luuppi-oul-04-1390-22/

Ilmoitus vanhenee: 26.9.2022 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/vastuumuseotutkija-museo-ja-tiedekeskus-luuppi/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko