[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Tutkija / Vapriikin kuva-arkisto

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Syys 6 11:52:44 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Tutkija / Vapriikin kuva-arkisto
--------------------------------------------
Tampereen historialliset museot on tunnettu innovatiivisuudestaan ja se on yksi Suomen suurimmista museoista: kokoelmissa on noin 370 000 esinettä ja lähes 1,8 miljoonaa valokuvaa.

Haemme historiallisten museoiden kokoelmayksikköön Vapriikin kuva-arkistoon tutkijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tutkijan tehtävät keskittyvät erityisesti kokoelmayksikön ja kuva-arkiston yhteisöllisiin toimintoihin. Tutkija toimii ammatillisten museoiden tallennus- ja kokoelmayhteistyöverkosto TAKOssa kehittäen ja toteuttaen nykydokumentointihankkeita yhdessä kokoelmayksikön muiden työntekijöiden kanssa. Kuva-arkisto tekee monipuolista yhteistyötä korkeakoulusektorin ja muiden oppilaitosten kanssa etsien uusia mahdollisuuksia kokoelmien käytölle opetuksessa ja tutkimuksessa. Tämän työn eteenpäinvieminen on yksi tutkijan tehtävistä. Vapaaehtoistyö ja yhteistyö erilaisten sidosryhmien kanssa on tärkeä osa-alue kuva-arkistossa ja kokoelmayksikössä. Tutkija toimii aktiivisesti näiden ryhmien kanssa etsien uusia tapoja avata kokoelmia ja saattaa ne saavutettavaksi. Yhteisöllisten tehtävien lisäksi tutkija työskentelee muiden kuva-arkiston tutkijoiden kanssa kuvakokoelmien ja AV-aineiston parissa luetteloiden ja digitoiden kokoelmia.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, jossa on mukana esimerkiksi historian, museologian ja kuvajournalismin opintoja. Edellytämme lisäksi käytännön kokemusta museo- ja valokuvakokoelmatyöstä, kokemusta nykydokumentointihankkeista, kokemusta sidosryhmätyöskentelystä sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen- ja englannin kielen taitoa. Eduksi luetaan tuntemus valokuvan ja valokuvauksen historiasta, muu kielitaito ja voimassaoleva B-ajokortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa kokoelmapäällikkö Teemu Ahola, puh. 040 761 5905 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi at tampere.fi.

Hakuaika päättyy 7.9.2022.

Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tutkija-vapriikin-kuva-arkisto-tre-01-1520-22/

Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa at monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia.

Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut.

Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
rekrytointi.pirkanmaa at monetra.fi
040 806 3184
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tutkija-vapriikin-kuva-arkisto-tre-01-1520-22/

Ilmoitus vanhenee: 7.9.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/tutkija-vapriikin-kuva-arkisto/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko