[H-verkko] Artikkelipyyntö: Sibelius-Akatemian Trio-lehden artikkelikutsu, DL 15.8.2022

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma toukokuu 30 09:57:23 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi artikkelipyyntö: 
--------------------------------------------
Sibelius-Akatemian Trio-lehden artikkelikutsu, DL 15.8.2022
--------------------------------------------
Trio ottaa vastaan artikkeleita joulukuun numeroon vielä 15.8.2022 mennessä.

Trio-lehti on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Klassisen musiikin osaston DocMus-tohtorikoulun julkaisu, joka ilmestyy kahdesti vuodessa. Se on klassisen musiikin esittämiseen ja pedagogiikkaan, esityskäytäntöjen, niiden estetiikan ja historian sekä nykyhetken haasteiden tutkimukseen keskittyvä julkaisu, jossa on sijaa myös klassisen musiikin historiaan, filosofiaan ja teosanalyysiin keskittyville kirjoituksille.

Trio sisältää vertaisarvioituja tieteellisiä artikkeleita sekä muita kirjoituksia: katsauksia, raportteja, puheenvuoroja ja kirja-arvosteluita.

Verkkosivu ja uusimmat numerot (linkki)

Trion julkaiseminen on siirtynyt journal.fi-palveluun ja jatkuvaan kirjoitushakuun, joten käsikirjoituksia voi lähettää ympäri vuoden Journal.fi-alustalle, numeroiden deadlinet ovat juhannuksen ja itsenäisyyspäivän tienoilla. Artikkelin lähettäminen määräpäivään mennessä ei kuitenkaan takaa julkaisemista juuri seuraavassa lehdessä.

Tekstien lähettäminen ja kirjoittajaohjeet (linkki).

Lisätietoja: trio at uniarts.fi tai päätoimittaja MuT Ulla Pohjannoro

Trion julkaisuehdot

Lähettäessään artikkelin tai muun tekstin julkaistavaksi Trio-lehteen tekstin kirjoittaja(t) luovuttaa (luovuttavat) Taideyliopiston Sibelius-Akatemialle oikeuden julkaista teksti Trio-lehden käytänteiden mukaisen arviointiprosessin edellyttämien korjausten ja toimituksellisen työn jälkeen painetussa muodossa sekä sähköisesti Taideyliopiston Helda-tietokannassa ja Journal.fi julkaisualustalla. Taideyliopistolla on oikeus myydä Trio-lehteä sekä painettuna että sähköisessä muodossa sekä luovuttaa tekstien rajoitetut levitysoikeudet tieteellisten julkaisujen kansallisiin ja kansainvälisiin lisensoituihin tietokantapalveluihin tai kustantamoihin (esim. Elektra ja Ebsco), ilman edelleenluovutusoikeutta. Näin siirtyvästä julkaisuoikeudesta ei suoriteta tekijälle (tekijöille) rahallista korvausta.

Tekijälle (tekijöille) jää tekstiinsä omistus- ja käyttöoikeus, jonka käyttöä tämä rinnakkaisen käyttöoikeuden luovutus ei rajoita. Tekijä (tekijät) vakuuttavat, että teksti ei loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeutta.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Henri Wegelius
henri.wegelius at uniarts.fi
0456578656
https://trio.journal.fi/

Ilmoitus vanhenee: 1.1.2050

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/sibelius-akatemian-trio-lehden-artikkelikutsu-dl-15-8-2022/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko