[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Tietoasiantuntija (uudelleen haku), KAVI, radio- ja tv-arkisto

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Maalis 7 11:31:06 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Tietoasiantuntija (uudelleen haku), KAVI, radio- ja tv-arkisto
--------------------------------------------
Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI) on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion laitos, jonka tehtävänä on elokuvien ja televisio- ja radio-ohjelmien säilyttäminen, kuvaohjelmien tarjoamisen valvonta ja mediakasvatuksen edistäminen. Instituutti myös edistää ja harjoittaa tutkimusta sekä tarjoaa toimialaansa liittyviä palveluja. Lisäksi instituutti edistää toimialansa kulttuurin tuntemusta saattamalla elokuvia ja ohjelmia yleisön saataville.

Viran/tehtävän kuvaus
Radio- ja televisioarkistoinnin tulosalue (RTVA) tallentaa kotimaisten radio- ja tv-kanavien sisältöä sekä tarjoaa sitä tutkijoiden ja muiden tarvitsijoiden käyttöön.
Radio- ja televisioarkistoinnin tulosalueelle haetaan tietoasiantuntijaa, joka metadatan asiantuntijana vastaa yksikön tietojärjestelmien sisällöllisestä suunnittelusta ja kehittämisestä koskien kokoelmia, tallennettua ohjelmavirtaa ja ohjelmatietoja.

Virka on päätetty julistaa uudelleen haettavaksi, aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan rekrytoinnissa ilman uutta hakemusta.

Tietoasiantuntijan työ sisältää radio- ja televisio-ohjelmatietojärjestelmän (Ritva) kehittämistä ja teostietokantaan (Tenho) tuotavien tietojen määrittelyä ja sisällön ylläpitoa.

Hakijalta odotamme
Aineistojen kuvailumenetelmät kehittyvät, jolloin tietoasiantuntijalta edellytetään vahvaa kehittämisotetta ja kykyä toimintojen uudistamiseen. Tehtävässä on tärkeää kansallisten sidosryhmien kanssa tehtävä yhteistyö sekä toimialan kotimaisten ja kansainvälisten standardien ja menetelmien kehitystyön aktiivinen seuraaminen. Tietoasiantuntija toimii yhteyshenkilönä ohjelmatietojärjestelmän metadatalähteiden toimittajiin. Virkaan kuuluu myös vastuuta uusien lähteiden hankkimisesta, määrittelyistä sekä niihin liittyvistä sopimuksista.

Tietoasiantuntijan viran menestykselliselle hoitamiselle on eduksi soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, luettelointistandardien hyvä tuntemus ja vahva osaaminen tietomalleista ja niiden soveltamisesta. Tehtävässä tarvitaan hyviä viestintätaitoja, suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen hallintaa ja lakisääteistä ruotsin kielen taitoa.

Tehtävistä suoriutumista edesauttavia ominaisuuksia ovat suunnitelmallisuus ja organisointikyky. Arvostamme positiivista asennetta ja radio- ja tv-alan tuntemusta.

Palkkaukseen liittyvät tiedot
Virka on viraston yhteinen ja se sijoittuu instituutin palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9, jolla peruspalkka on 2688,17 €. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on maksimissaan 45 % peruspalkasta.

Perustiedot
Tehtävän kesto: Vakinainen Alkamisaika 1.5.2022. Sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Viran sijoittaminen: Virka on viraston yhteinen.

Lisätietoja tehtävästä
Mervi Leino-Niemelä
apulaisjohtaja, tulosaluepäällikkö
02953 38107
mervi.leino at kavi.fi

Tommi Lehtonen
tekninen suunnittelija
02953 38146
tommi.lehtonen at kavi.fi

Sijainti:
Kansallinen audiovisuaalinen instituutti
Sörnäisten rantatie 25 A
00500
Helsinki

Hakuaika päättyy 28.3.2022  16.15

Lisätietoja hakemisesta valtiolle.fi-palvelussa: ID: 29-120-2022
https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=29-120-2022

 
--------------------------------------------
Lisätietoja:
timo.leskinen at kavi.fi
https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=29-120-2022

Ilmoitus vanhenee: 28.3.2022 klo 16:15

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/tietoasiantuntija-uudelleen-haku-kavi-radio-ja-tv-arkisto/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko