[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Avoin työpaikka: Osa-aikainen projektityöntekijä Arkkitehtuurin monet tarinat -hankkeeseen

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Tammi 11 13:54:42 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Avoin työpaikka: Osa-aikainen projektityöntekijä Arkkitehtuurin monet tarinat -hankkeeseen
--------------------------------------------
Haussa osa-aikainen projektityöntekijä Arkkitehtuurin monet tarinat -hankkeeseen

Kiinnostaako sinua yhdenvertaisuuteen pyrkivä museotyö? Innostaako kokeileva ja ihmisläheinen työskentelyote? Onnistuuko sinulta monipuolisesti ryhmätilanteiden hallinta? Osaatko yhteissuunnittelun menetelmiä? Arkkitehtuurimuseon etsii osa-aikaista projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen osaksi Arkkitehtuurimuseon monet tarinat -hankkeen työryhmää.

Arkkitehtuurimuseon monet tarinat -hankkeessa museon nykyistä perusnäyttelyä tarkastellaan ja täydennetään yhdessä yleisöjen ja yhteisöjen kanssa. Tavoitteemme on täydentää näyttelyä näkökulmilla, jotka eivät vielä ole edustettuina suomalaisen arkkitehtuurin tarinassa. Materiaalia kerätään haastatteluilla, joiden pohjalta toteutetaan podcast-sarja ja verkkojulkaisu.

Projektityöntekijä vastaa hankkeen tuotannollisista tehtävistä sekä haastatteluiden järjestämisestä ja fasilitoinnista yhdessä työryhmän kanssa. Projektityöntekijä myös valmistelee haastatteluaineiston näyttelyyn, podcastiin ja verkkojulkaisuun. Projektityöntekijä työskentelee osana hankkeen työryhmää ja läheisessä yhteistyössä viestinnän ja yleisötyön tiimin henkilökunnan kanssa.

Työsuhde on osa-aikainen (50 %) ja määräaikainen ajalle 1.3.–31.10.2022 (8 kk). Palkkaus perustuu museoalan työehtosopimukseen.

Toivomme sinulta 

Osaamista ja kokemusta:
- Museoiden tai vastaavien toimijoiden monipuolisesta yleisötyöstä
- Yhteissuunnittelusta ja tiimityöskentelyn menetelmistä
- Tuotannollisista tehtävistä, esim. podcastit, verkkojulkaisut, näyttelyt
- Kokemusta haastattelututkimuksen menetelmistä ja järjestökentästä

Työtehtävään soveltuu esimerkiksi kasvatustieteen, humanististen tieteiden tai pedagogiikan alan, yhteisömanagerin tai yhteisöpedagogin koulutus. Kokemusasiantuntijuus vähemmistöryhmään kuulumisesta katsotaan eduksi. Arkkitehtuurin, taiteen ja kulttuurin tuntemus on eduksi, muttei välttämätöntä. Työtehtävä edellyttää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, mutta kielitaidon ei tarvitse olla täydellinen. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle  
Monipuolisen työnkuvan valtakunnallisessa vastuumuseossa ja kannustavan, tulevaisuuteen katsovan työyhteisön. Projektityöntekijänä pääset sukeltamaan valtakunnallisen vastuumuseon päivittäisiin tehtäviin itsenäisesti ja yhdessä työryhmän kanssa. Arkkitehtuurimuseossa saat näköalan suomalaisen museokentän toimintaan.

Kiinnostuitko? 
Rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Huolehdithan, että hakemuksesi, ansioluettelosi ja valinnainen portfoliosi noudattavat anonymiteetin periaatteita. Valitsemme haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perustella, eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai kuvaa. Jätä siis nämä tiedot jo valmiiksi pois hakemuksestasi, ansioluettelostasi ja valinnaisesta portfoliostasi. Kerro yhteystietosi vain lomakkeen Yhteystiedot-osiossa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi perjantaihin 4.2.2022 mennessä lomakkeella: https://q.surveypal.com/Hakulomake-Projektityontekija-Arkkitehtuurin-monet-tarinat  

Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakijoiksi, riippumatta esimerkiksi hakijan etnisestä alkuperästä, mahdollisesta toimintaesteestä, uskonnosta tai iästä.

Lisätietoja Arkkitehtuurimuseon saavutettavuudesta löydät täältä ja turvallisemman tilan periaatteista löydät täältä. Arkkitehtuurimuseon rakennus ei ole esteetön. Tarvittaessa järjestämme rekrytointihaastattelut esteettömissä tiloissa ja järjestämme toimintaympäristön mahdollisimman esteettömäksi ja saavutettavaksi.

Haastattelut järjestetään keskiviikkona 16.2.2022. 

Lisätiedot
Lisätietoja antavat maanantaina 24.1.2022 kello 9–12:

Jemina Lindholm
Yleisötyövastaava
+358 45 7731 0476
jemina.lindholm at mfa.fi

Jutta Tynkkynen
Näyttelyamanuenssi
+358 50 5443256
jutta.tynkkynen at mfa.fi

–

Arkkitehtuurimuseo on valtakunnallinen vastuumuseo. Museo ylläpitää suomalaisen arkkitehtuurin kokoelmaa ja sopii asiantuntevaksi ystäväksi jokaiselle arkkitehtuurista ja rakennetusta ympäristöstä kiinnostuneelle. Vuonna 1956 perustetun museon toiminta painottuu vuoden 1900 jälkeiseen arkkitehtuuriin. Arkkitehtuurimuseossa on suuret piirustus- ja valokuvakokoelmat, pienoismalleja ja yleisölle avoin erikoiskirjasto. Näyttelyt ja tapahtumat kutsuvat osallistumaan ajankohtaisiin arkkitehtuurin ilmiöihin. Lisätietoja: mfa.fi 
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Ilona Hilden
ilona.hilden at mfa.fi
045 7731 0468
https://www.mfa.fi/

Ilmoitus vanhenee: 4.2.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/avoin-tyopaikka-osa-aikainen-projektityontekija-arkkitehtuurin-monet-tarinat-hankkeeseen/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko