[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Näyttelykoordinaattoriksi Valokuvataiteilijoiden liittoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Helmi 28 10:47:26 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Näyttelykoordinaattoriksi Valokuvataiteilijoiden liittoon
--------------------------------------------
Valokuvataiteilijoiden liitto on vuonna 1988 perustettu valtakunnallinen etujärjestö, joka vahvistaa valokuvataiteilijoiden yhteiskunnallista asemaa ja arvostusta Suomessa. Liitto tarjoaa valokuvaan pohjautuvalle taiteelle ja sen tekijöille kohtaamispaikkoja, näkyvyyttä ja verkostoja, ja se ylläpitää Suomen vanhinta ja arvostetuinta valokuvaan erikoistunutta näyttelytilaa Valokuvagalleria Hippolyteä Helsingin keskustassa. Hippolyte on tunnettu korkeatasoisesta ja pitkäjänteisestä toiminnastaan ja linssipohjaiseen taiteeseen keskittyvästä ohjelmastaan.

Valokuvataiteilijoiden liitto on pieni ja ketterä organisaatio, jossa työtä tehdään hyvässä ilmapiirissä rinnakkain taiteilijajäsenistön kanssa. Liitto tarjoaa työntekijöilleen ainutlaatuisen näkymän kuvataidekentän ytimeen, taiteilijan työhön ja näyttelytoimintaan.

Valokuvataiteilijoiden liitto hakee nyt näyttelykoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Näyttelykoordinaattori vastaa Valokuvagalleria Hippolyten ja Hippolyte Korjaamon näyttelytoiminnan koordinoinnista ja käytännön järjestelyistä. Tehtäviin kuuluu myös muita liiton toimintaan liittyviä tehtäviä. Työn aloitusaika on huhtikuussa 2022 tai sopimuksen mukaan.

Näyttelykoordinaattori hoitaa mm. yhteydenpitoa taiteilijoihin, näyttelysopimusasioita, gallerian viestintää ja markkinointia sekä koordinoi näyttelyohjelmaa hakuprosesseineen. Tehtävä sisältää jonkin verran ilta- ja satunnaisesti viikonlopputyötä.

Hakijalla tulee olla alalle soveltuva koulutus ja kokemusta näyttelytoiminnan järjestämisestä. Eduksi katsotaan myös taidekentän tuntemus. Tehtävässä tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa suomeksi ja englanniksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta, sosiaalisia taitoja ja hyvää organisointikykyä.

Vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen voi lähettää viimeistään 14.3.2021 sähköpostitse osoitteeseen: henna.harri at hippolyte.fi

Tiedusteluihin vastaa toiminnanjohtaja Henna Harri, p. 040 591 0770.

https://hippolyte.fi/2022/02/22/nayttelykoordinaattoriksi-valokuvataiteilijoiden-liittoon/
--------------------------------------------
Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Henna Harri
henna.harri at hippolyte.fi
http://www.hippolyte.fi

Ilmoitus vanhenee: 14.3.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/nayttelykoordinaattoriksi-valokuvataiteilijoiden-liittoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko