[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Musiikkitieteen yliopisto-opettajan toistaiseksi täytettävä tehtävä

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Helmi 7 09:35:12 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Musiikkitieteen yliopisto-opettajan toistaiseksi täytettävä tehtävä
--------------------------------------------
Yliopisto-opettaja (musiikkitiede) toistaiseksi täytettävä tehtävä
Musiikkitieteen yliopisto-opettajan toistaiseksi täytettävä tehtävä

Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan.

Haemme humanistisen tiedekunnan historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitokselle musiikkitieteen yliopisto-opettajaa alkaen 1.8.2022 toistaiseksi.

Sijoitusyksikön kuvaus

Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos on monitieteinen, uusiin avauksiin valmis ja tieteellisesti utelias Turussa ja Porissa aktiivisesti toimiva yksikkö. Laitoksemme ammentaa humanistisen tutkimuksen ja opetuksen parhaista perinteistä. Koulutamme kriittisiä, eettisiä ja monitaitoisia akateemisia toimijoita. Osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun ja vaikutamme ympäristöömme sekä paikallisesti että globaalisti. Olemme luova, ketterä ja asiantunteva yhteistyökumppani. Puolustamme humanistiseen tutkimukseen perustuvaa tietoa.

Musiikkitieteen oppiaine kuuluu Median, musiikin ja taiteen tutkimuksen tutkinto-ohjelmaan. Muut tutkinto-ohjelman oppiaineet ovat mediatutkimus ja taidehistoria.

Turun yliopistossa länsimaiset populaarit ja klassiset musiikkiperinteet ovat musiikkitieteellisen huomion pääkohteina, ja näkökulmiin kuuluvat tutkimus audiovisuaalisuudesta ja esityksistä, musiikkiteollisuuden kulttuurinen tutkimus, teknologian kulttuurinen tutkimus, musiikin etnografinen tutkimus sekä musiikin sukupuolen tutkimus ja intersektionaalinen kulttuurinen tutkimus.

Lisätietoja oppiaineen verkkosivuilla https://www.utu.fi/fi/yliopisto/humanistinen-tiedekunta/musiikkitiede

Yliopisto-opettajan tehtävä

Musiikkitieteen yliopisto-opettajan tehtävä on itsenäinen opetuspainotteinen tehtävä. Tehtävänkuvaan kuuluu tutkinto-ohjelman yhteisten perusopintojen opetuksen ja yhtenä opettajatuutorina toimimisen ohella opetusta ja sen suunnittelua musiikkitieteen aine- ja syventävien opintojen tasolla. Lisäksi tehtäviin kuuluu viestintää, hallintotehtäviä, opinnäytteiden ohjaamista sekä omaa tutkimusta.

Mitä edellytämme sinulta?

Yliopisto-opettajan kelpoisuusvaatimusten mukaan edellytämme

soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää opetustaitoa
Ansioitasi arvioidessamme otamme huomioon

laajan tehtäväalueen osaamisen
pedagogisen koulutuksen
taidon tuottaa oppimateriaalia ja antaa opetusta monipuolisesti
opetusnäytteen
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää

laajaa perehtyneisyyttä musiikkitieteen tieteenalaan, erityisesti populaarimusiikin kulttuuriseen tutkimukseen sekä populaarin ja klassisen musiikin ja äänen analyysiin
oppiaineen tutkimuksen ja opetuksen hyvää tuntemusta
Tarjoamme sinulle

vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi monipuolisessa toimintaympäristössä.
ajanmukaiset ja viihtyisät työskentelytilat
Palkkaus

Tehtävässä maksettava palkka määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän vaativuustaso on 4–6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on työsuhteen alussa tyypillisesti 11–17% tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Palkkaus aiemmasta kokemuksesta ja osaamisesta riippuen on tehtävän alussa noin 3883,87 – 4093,81 euroa /kk.

Koeaika

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuohjeet

Hakemukseen liitetään seuraavat asiakirjat:

CV eli ansioluettelo
akateeminen portfolio
julkaisuluettelo
viiden sivun pituinen tutkimussuunnitelma
Ohjeet cv:n, akateemisen portfolion ja julkaisuluettelon laatimiseksi ovat osoitteessa https://www.utu.fi/fi/yliopisto/humanistinen-tiedekunta/ura-tiedekunnassa/opetus-ja-tutkimustehtavat

Hakemukset jätetään sähköisen eRekry-rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään torstaina 3.3.2022 klo 23:59. Linkki järjestelmään on tämän ilmoituksen alussa (Täytä hakemus) ja sivulla www.utu.fi/avoimet.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkinto-ohjelman johtaja Tutta Palin, tutta.palin at utu.fi, puh. 040 7640092

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa henkilöstöasiantuntija Katariina Teräs, katariina.teras at utu.fi , puh. 029 450 2813.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Tutta Palin
tutta.palin at utu.fi


Ilmoitus vanhenee: 3.3.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/musiikkitieteen-yliopisto-opettajan-toistaiseksi-taytettava-tehtava/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko