[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Toimistopäällikkö Työväenmuseo Werstaalle

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Joulu 14 10:45:32 EET 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Toimistopäällikkö Työväenmuseo Werstaalle
--------------------------------------------
TYÖVÄENMUSEO WERSTAS on työelämän ja sosiaalihistorian valtakunnallinen vastuumuseo. Museo toimii Väinö Linnan aukiolla, keskellä Finlaysonin historiallista tehdasaluetta Tampereella. Museota ylläpitää Työväen  museoyhdistys ry. Toimistopäällikkömme siirtyessä toiseen työpaikkaan etsimme uutta tekijää vakinaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja hyvät työtoverit kehittyvässä museossa.

TOIMISTOPÄÄLLIKKÖ huolehtii yhdistysmuotoisen museon henkilöstö- ja  taloushallinnosta sekä kirjanpidosta. Toimistopäällikkö vastaa muun  muassa laskutuksesta, henkilöstöasioista, kirjanpidosta,  tilinpäätöksistä, palkoista, raportoinnista, viranomaisilmoituksista, pankkiasioista ja erilaisista toimistotehtävistä. Toimistopäällikkö on museon johtoryhmän jäsen. Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää uusien asioiden oppimista, kokonaisuuksien hallintaa sekä  tiivistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta museon muun henkilökunnan kanssa. Sähköisen taloushallintomme työkaluna käytetään  Netbaron-ohjelmaa, jonka pääkäyttäjänä toimistopäällikkö toimii. Eduksi  katsotaan, jos hakijalla on kokemusta sähköisistä  taloushallintojärjestelmistä.

Toimistopäällikköä haetaan vakinaiseen työsuhteeseen. Hakijoilta  edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta ja käytännön kokemusta kirjanpidosta, palkoista ja muusta taloushallinnosta.
Henkilöstöhallinnon työkokemus katsotaan eduksi. Monipuolisten  työtehtävien hoitamisessa arvostamme järjestelmällisyyttä,  yhteistyökykyä ja atk-taitoja. Työaika on 36 h 15 min viikossa ja palkka perustuu yksityisten museoiden työehtosopimuksen 3. vaativuusryhmään. Peruspalkan (2433,32 €/kk) lisäksi maksetaan henkilökohtaista lisää työn  tuloksellisuuden, kokemuksen ja koulutuksen mukaan.

HAKEMUKSET tulee toimittaa 8.1.2023 mennessä osoitteeseen Työväenmuseo  Werstas, Väinö Linnan aukio 8, 33210 Tampere tai sähköpostitse  osoitteeseen kalle.kallio(at)tyovaenmuseo.fi. Kuoreen tai sähköpostiviestin otsikko-kenttään kirjoitetaan "Toimistopäällikkö". Osa työnhakijoista kutsutaan haastatteluun viikoilla 2-4. Hakemuksia ei palauteta. Tehtävässä noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta ja kuuden kuukauden koeaikaa. Päätös tehtävään valitusta lähetetään
sähköpostilla hakijoille 10.2.2023 mennessä.

LISÄTIETOJA antaa museonjohtaja Kalle Kallio p. 040 716 7520,
kalle.kallio at tyovaenmuseo.fi.

--
Kalle Kallio
Museonjohtaja (FT,KM) | Museum Director (PhD,MEd)
Työväenmuseo Werstas | The Finnish Labour Museum Werstas
Väinö Linnan aukio 8, 33210 Tampere
tel. +358 10 420 9261, +358 40 716 7520
kalle.kallio at tyovaenmuseo.fi
http://www.tyovaenmuseo.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Kalle Kallio
kalle.kallio at tyovaenmuseo.fi
+358 40 716 7520


Ilmoitus vanhenee: 8.1.2023 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/toimistopaallikko-tyovaenmuseo-werstaalle/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko