[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Näyttelytuottaja, Ateneum

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Elo 18 10:38:36 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Näyttelytuottaja, Ateneum
--------------------------------------------
Kansallisgalleria on maamme suurin kuvataiteen museo. Hallinnoimme Suomen merkittävintä taidekokoelmaa sekä siihen liittyvää arkistoa. Ylläpidämme maamme tunnetuimpiin kuuluvia Ateneumin taidemuseota, Nykytaiteen museo Kiasmaa ja Sinebrychoffin taidemuseota. Meillä työskentelee noin 280 työntekijää ja toiminnastamme vastaa Kansallisgallerian säätiö.

Haemme Ateneumin taidemuseoon näyttelytuottajaa määräaikaiseen tehtävään.

Osallistut Ateneumin taidemuseon kotimaisen ja kansainvälisen vientinäyttelytoiminnan tuottamiseen ja toteuttamiseen yhdessä museon tiimien ja esihenkilösi kanssa. Osallistut projektien tuottamiseen, budjettiseurantaan ja yhteydenpitoon yhteistyökumppaneiden kanssa. Avustat kuraattoritiimiä myös muissa näyttelyprojekteissa tarpeen mukaan. Olet osa Ateneumin kuraattoritiimiä.

Sinulla on taidehistorian koulutus ja jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kokemusta kirjoittamisesta sekä tekstien toimittamisesta ja tuottamisesta. Olet taitava koordinoimaan ja työskentelemään yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa. Tartut oma-aloitteisesti toimeen, olet aktiivinen ja täsmällinen ja työskentelet sujuvasti niin tiimissä kuin itsenäisesti. Sinulla on erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Arvomme - avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti - kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus työskennellä Suomen suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa taiteen parissa. Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi.

Tehtävä on määräaikainen ja päättyy 31.8.2023. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa intendentti Sointu Fritze, p. 050-3747644 ke 24.8. klo 13.00-14.30 ja pe 26.8. klo 9.00-10.00.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 2.9.2022 oheisen linkin kautta: https://ats.talentadore.com/apply/nayttelytuottaja-ateneum/DoRegZ
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Sointu Fritze
sointu.fritze at ateneum.fi
050-3747644
https://ats.talentadore.com/apply/nayttelytuottaja-ateneum/DoRegZ

Ilmoitus vanhenee: 2.9.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/nayttelytuottaja-ateneum/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko