[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Amanuenssi Kansallisgallerian kokoelmahallintaosastolle arkisto- ja kirjastoyksikköön

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Elo 10 13:23:48 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Amanuenssi Kansallisgallerian kokoelmahallintaosastolle arkisto- ja kirjastoyksikköön
--------------------------------------------
Kansallisgalleria on maamme suurin kuvataiteen museo. Hallinnoimme Suomen merkittävintä taidekokoelmaa sekä siihen liittyvää arkistoa. Ylläpidämme maamme tunnetuimpiin kuuluvia Ateneumin taidemuseota, Nykytaiteen museo Kiasmaa ja Sinebrychoffin taidemuseota. Meillä työskentelee noin 280 työntekijää ja toiminnastamme vastaa Kansallisgallerian säätiö.


Haemme kokoelmahallintaosastolle arkisto- ja kirjastoyksikköön amanuenssia määräaikaiseen tehtävään ajalle 3.10.2022-28.4.2023.Arkisto- ja kirjastoyksikön tehtäviin kuuluvat Kansallisgallerian arkisto- ja kirjastokokoelmien hoito, hallinta ja kartuttaminen, kokoelmatietopalvelu, Kansallisgallerian kuvamyynti, MuseumPlus-kokoelmahallintajärjestelmän hallinta ja kehittäminen, kokoelmien luetteloimisesta ja kokoelma-aineistojen pitkäaikaissäilytyksen järjestämisestä vastaaminen.
Tehtäviisi kuuluu Kansallisgallerian arkistokokoelmien hoitoon liittyviä tehtäviä. Osallistut mm. arkistoaineistojen läpikäyntiin ja järjestämiseen sekä kokoelma-aineistojen luettelointiin MuseumPlus-kokoelmahallintajärjestelmään.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta erilaisten kokoelma-aineistojen luetteloinnista ja sähköisten kokoelmahallintajärjestelmien käytöstä sekä arkistotyöhön liittyvää koulutusta ja/tai työkokemusta. Eduksi katsomme nykytaiteen ja eri tallennusformaattien tuntemuksen. Olet tiimityöskentelijä, tarkka ja huolellinen sekä omaat hyvät priorisointitaidot. Viet asiat täsmällisesti loppuun asti positiivisella asenteella. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.Arvomme, yhdessä, avoimesti ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa Kansallisgallerian ainutlaatuisen kokoelman parissa. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi. Olemme innostuneita ja ylpeitä siitä, mitä teemme.


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisto- ja kirjastopäällikkö Piia Pitkänen, puh. 0294 500 527 maanantaina 15.8.2022 kello 13-15 ja perjantaina 26.8.2022 kello 9-11.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 28.8.2022 oheisen linkin kautta: https://ats.talentadore.com/apply/amanuenssi/m6vAGm
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Piia Pitkänen
piia.pitkanen at kansallisgalleria.fi
0294 500 527
https://www.kansallisgalleria.fi/fi

Ilmoitus vanhenee: 28.8.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/amanuenssi-kansallisgallerian-kokoelmahallintaosastolle-arkisto-ja-kirjastoyksikkoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko