[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Toimitusjohtaja Tekniikan museon säätiöön

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Elo 10 13:08:08 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Toimitusjohtaja Tekniikan museon säätiöön
--------------------------------------------
Tekniikan museon säätiö hakee uutta toimitusjohtajaa 1.10.2022 alkaen. Tehtävä edellyttää hyvää tekniikan alan, innovaatiotoiminnan tai teknologiakasvatuksen tuntemusta kokemusta ohjata yritysyhteistyön ja hallinnon kehittämistä vahvaa talouden ja tietohallinnon kokonaiskuvan hallintaa valmiuksia johtaa museon strategian mukaista kasvua etenkin myynnin ja markkinoinnin, osallisuuden ja yleisölähtöisyyden osa-alueilla.

Museon taloudellisen kestävyyden ja laadukkaan kokoelmatoiminnan turvaaminen on keskeinen lähivuosien haaste.
Viime vuosina museon toimintamallia ja hallintoa on uudistettu voimakkaasti. Yhdessä tekeminen sekä asiakkaiden että noin 15-henkisen henkilökunnan kanssa ovat museon pitkäaikaisia vahvuuksia. Museon palvelut tavoittavat etenkin lapset ja lapsiperheet, oppilasryhmät sekä tekniikan alan harrastajat. Henkilöstö on sitoutunut strategian mukaiseen kehittämiseen, joka edellyttää muutosten jatkamista, kuten palveluiden asiakaslähtöistä kehittämistä ja valtakunnallisen vaikuttavuuden vahvistamista.

Museo toimii vuokratiloissa Helsingin Vanhankaupunginlahdella historiallisissa kiinteistöissä, joita parhaillaan kunnostetaan laajamittaisesti. Toimitusjohtajan tehtävä edellyttää hyvää yhteistyökykyä erilaisten kumppaneiden kanssa ja motivaatiota johtaa palvelu- ja kokoelmatilojen kehittämistä ja korjaushankkeita osana moniammatillista verkostoa.
Tekniikan museo on valtiorahoitteinen valtakunnallinen vastuumuseo ja julkisrahoitteisen toiminnan ja lainsäädännön tuntemus on tehtävässä eduksi. Varainhankinta ja yksityisen rahoituksen kasvattaminen julkisen rahoituksen rinnalla ovat toimitusjohtajan työn tärkeimpiä tavoitteita.

Vuoden 2022 aikana on jo onnistuttu kasvattamaan yritysyhteistyötä ja palvelutuottoja yli 100 % suhteessa aiempiin vuosiin. Uusia yhteistyömuotoja on käynnistetty paljon, esimerkkinä heinäkuussa museoon jalkautunut Downtown Calling -festivaali. Yhteistyöstä vastaavat museon päälliköt ja toteuttamassa on koko henkilökunta.

Tehtävän vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys museon toimialaan ja tehtäviin sekä käytännössä osoitettu johtamistaito. Toimitusjohtajan työ alkaa 1.10.2022 tai erikseen sovittavana ajankohtana. Nykyinen toimitusjohtaja siirtyy uusiin tehtäviin syyskuun lopussa. Tehtävän palkkaus sovitaan valittavan henkilön kanssa ja se riippuu kokemuksesta ja erityisesti varainhankintaan liittyvästä osaamisesta.

Hae tehtävää viimeistään 25.8. lähettämällä hakemus sisältäen palkkatoiveen sähköpostitse paivi.kapri at tekniikanmuseo.fi tai LinkedInin kautta. Haastattelut järjestetään viikoilla 35-36. Voit kysyä lisää tehtävästä toimitusjohtaja Heini Oikkonen-Kermanilta sähköpostitse tai puhelimitse p. 0406538152 pe 12.8. klo 13-16, ma 15.8. klo 9-11 tai pe 19.8. klo 9-11.

Linkki ilmoitukseen: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/toimitusjohtaja-tekniikan-museon-saatioon-sdsuu-15360005

Ystävällisin terveisin

Toimitusjohtaja
Heini Oikkonen-Kerman
Tekniikan museo
heini.oikkonen-kerman at tekniikanmuseo.fi
0406538152

https://www.esitteemme.fi/tekniikanmuseo/WebView
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Heini Oikkonen-Kerman
heini.oikkonen-kerman at tekniikanmuseo.fi
0406538152
https://tekniikanmuseo.fi/

Ilmoitus vanhenee: 25.8.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/toimitusjohtaja-tekniikan-museon-saatioon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko